Arguvan'da Öğretmenler günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş tarafından

“24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş tarafından Turnam İlgezdi Kültür Kompleksinde öğretmenler için yemek programı düzenlendi. Program türküler eşliğinde devam etti.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş “Öğretmenlik mesleği kutsal bir meslektir. Öğretmenlerimizin hakları istenilen düzeyde olmasa da öğretmenlerimiz fedakarca özverili bir şekilde çocuklarımızı yetiştirmeye çalışıyorlar. Onların daha iyi eğitim alabilmeleri için gayret ve çaba sarf ettiğinizin bilincindeyiz. Biz biliyoruz ki bu ülkenin bilim insanlarını, sağlıkçılarını, hakim ve savcılarını, güvenlik teşkilatını, polisi de yetiştiren sizlersiniz. Bizler öğretmenlerimize ne kadar değer verir, ne kadar önemsersek ülkemizin geleceği o kadar güzel aydınlık ve çağdaş olur. Bu ülkenin geleceğini sizler yetiştiriyorsunuz, çocuklarımızı sizler yönlendirip, şekillendiriyorsunuz. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

Arguvan Kaymakamı Adem Karataş; “Öğretmenlik çok kutsal bir meslek, eğitim hayatı boyunca herkesin hayatına dokunan bir öğretmeni olmuştur. Beşeri sermayeye direkt etki eden bir meslekte, nice eserler veriliyor ama öğretmenlerimizin eserinin üzerinde imzaları bulunmuyor. O yüzden çok önemli bir mesleğiniz var, hiçbir zaman önemi azımsanamayacaktır. Çok güzel meslek şartlarında çalışmanızı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Doğan; “Bu güzel ve anlamlı organizasyona ev sahipliği yaptığı için Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kızıldaş'a teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum”dedi.

Bakmadan Geçme