Anadolu Selçuklu Ocakları Esnaf ve iş Adamları Derneği Diyarbakır Şubesi Açıldı

Genel merkezi Malatya'da olan Anadolu Selçuklu Ocakları Esnaf ve iş Adamları Derneği Diyarbakır şubesini açtı.

Genel merkezi Malatyada bulunan Anadolu Selçuklu Ocakları Esnaf ve iş Adamları Derneği Diyarbakır şubesi merkez Kayapınar'da açıldı.
Genel başkanlığını Malatyalı iş adamı Ayetullah Geçenin yaptığı iş adamları derneği açılışında konuşan Ayetullah Geçen :" Amacımız helal kazançlarını Allahın emrettiği şekilde hayatına uygulayan insanların sesi olmaktır. Hiçbir siyasi amacımız yoktur. Tek düşüncemiz Allahın rızasını kazanmak ve Hakkı hakim kılmaktır." dedi.

Açılış programına katılan Büyük Doğu fikir Ocakları kurucu genel başkanı Büyük Doğu vakfı yönetim kurulu başkanı Mehmet Kaya ise çizgimiz vatanına milletine faydalı nesiller ile hakkı üstün tutmaktır dedi.
Anadolu Selçuklu Ocakları Esnaf ve iş Adamları Derneği Diyarbakır şube başkanı Ramazan Büyükaslan ise derneğin amacının birlik ve barebarlik içinde devlete faydalı insanların ocağını tüttürmek olduğunu söyledi.
Daha sonra dualar ile kurdale kesildi ve Genel merkezi Malatyada bulunan derneğin Diyarbakır şubesinin açılışı gerçekleştirildi.

Bakmadan Geçme