Anadolu Basın Birliğinden Başkan Gök'e Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Yönetimi, MHP Malatya İl Başkanlığına Gelen Başkan Gökhan Gök'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Yönetimi, MHP Malatya İl Başkanlığına Gelen Başkan Gökhan Gök'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.


MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Bu kutsal göreve bizi layık gören başta Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'e ve tüm MHP Yönetimine teşekkür ediyorum. Ömrüm bu teşkilatın içerisinde geçti. Bu Teşkilatın ve Davanın içerisinde çok uzun yıllardan itibaren her kademesinde görev aldım. Allah şimdide bizlere İl Başkanlığını nasip etti. İnşallah dava arkadaşlarımla Partimizi daha iyi yerlere taşıyıp Milletimize ve Ülkemize hizmet etmeye çalışacağız. Başkan Gök önümüzde çok kısa bir zaman sonra Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler var. İnşallah Cumhur İttifakı olarak bu seçimden Milletimizin feraseti ile en iyi şekilde sonuç alıp Türkiye'nin ikinci yüz yılında Ülkemizi Dünya arenasında en iyi yere getireceğiz.


MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Bizler Sayın Milletvekilimiz Mehmet Fendoğlu ile birlikte tüm İl ve İlçe Teşkilatlarımızla birlikte Malatya'ya geneli sahadayız. Partimize olağan üstü bir teveccüh var. Milletimizin gösterdiği bu teveccühle İnşallah MHP Malatya İl ve İlçe Teşkilatları olarak 1 Olan Milletvekili sayımızı bu seçimde Allah'ın izni ve Milletimizin Feraseti ve büyük desteği ile 2 veya 3 Milletvekili daha Meclise göndereceğiz. Başkan Gök, Bugün nasıl bizi Anadolu Basın Birliği olarak yalnız bırakamadıysanız geçmişte de bırakmadınız her zaman yanımızda oldunuz bundan sonrada bizlerin yanında olup desteklerinizi esirgemeyeceğinizi biliyorum. Sizler benim çocukluğumdan gençliğimden beri tanıdığım büyüklerim dostlarımsınız. Sizler Malatya'da her zaman ilkeli duruşu olan söz konusu Malatya ise, Türkiye ise ve Millet ise hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan kalemini bilgi ve birikimini milletten yana vatandan yana Haktan yana kullanan,  basın ve yayın ilkelerine bağlı olan mesleğini hakkıyla icra eden gazetecilersiniz. Bu ziyaret vesilesi ile bende MHP İl Başkanı olarak tüm Teşkilatlarım adına sizlere teşekkür ediyorum tekrar hoş geldiniz şeref verdiniz dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yaklaşık 40 Yıldır MHP Malatya Teşkilatlarına da görev yapan tüm arkadaşları tanıma fırsatım oldu. Hepsi bir birinden kıymetli İl , İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri oldu. Bir çoğu çok yakın arkadaşımdı. Bu İl Başkanlarından biride şimdi bu görevde bu Makamda oturan şahsınız siz Gökhan Gök bey oldu. Sayın Başkanımızı çok uzun yıllardır tanırım. Gökhan Başkanımın dediği gibi kendisini bu Partinin her kademesinde görev aldığı günden bugüne kadar tanırım. GÖK Ailesi Babadan Atadan bu davaya maddi manevi emek harcamış bir ailedir. Kendisine ve ekibine çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Allah kendilerini inşallah mahcup etmez.


Başkan Zeki Dağ bende şahsım ve Yönetimim olarak MHP Malatya İl Başkanılığına Getirilen Başkanım Gökhan Gök ve yol arkadaşlarıma tekrar başarılar diliyorum dedi.

Bakmadan Geçme