Yalçın, Ne söylenirse söylensin 2023'e Cumhur ittifakının imza atacağını bildirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanlığı'nın 13'üncü Olağan Kongresinde tek liste ile gidilen seçimlerde Başkan Semih Işıkver güven tazelerken kongrede konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanlığı'nın 13'üncü Olağan Kongresinde tek liste ile gidilen seçimlerde Başkan Semih Işıkver güven tazelerken kongrede konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, ne söylenirse söylensin 2023'e Cumhur ittifakının imza atacağını bildirdi.
Konuşmasının başında partisinin kongre süreciyle ilgili bilgi veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın, şöyle konuştu:
"Partimiz bugüne kadar korona virüs önemlerini almak şartı ile Türkiye genelinde 919 ilçe kongresini tamamlayarak ilçe kongrelerini sona erdirmiştir. Yine 19 Eylül itibari ile başlatmış olduğumuz il kongrelerimiz ise bugün itibariyle 72 rakamına ulaşacak. Yani MHP ülke genelinde bugün başta Elazığ olmak üzere yapılacak 9 il kongresinin aynı zamanda yaptığımız il kongresinin nihayetlenmesi ile birlikte Türkiye'de 72 ilimizi tamamlamış olacak.
CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDECEK
Türkiye'de genel siyaseti yöneten bir mevcut siyasi iktidarımız var. Bu siyasi iktidarı, Cumhur ittifakı mantığı içerisinde destekleyen bir MHP var. Bu süreç devam edecek.
Cumhur ittifakı anlayışı, Cumhur ittifakı politikaları 2023'ü iki saygıdeğer siyasi lider birlikte karşılayacak. Onların yol arkadaşları dava arkadaşları birlikte 2023'e imza atacaklar. Ne söylenirse söylensin, ne kadar saldırılırsa saldırılsın Türkiye Cumhuriyeti devletinin devlet hayatı ile birlikte daha ileriye gideceğini 2023'ü karşıladığımızda müreffeh ve refah içerisinde olacağımıza inanıyoruz.”
DEVLET BAHÇELİ'NİN MESAJINI ARZU ERDEM OKUDU
Kongrede daha sonra İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin kongre divan başkanlığına gönderdiği mesajı okudu.
BAŞKAN IŞIKVER'İN KONUŞMASI
Elazığ İl Kongresinde bir konuşma yapan İl Başkanı Semih Işıkver, “Ülkücü hareketin bilge lideri Doktor Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu tespit, teşhis ve öngörü neticesinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerine oynana bütün oyunların ve senaryoların boşa çıkarıldığını söyledi. Işıkver, "15 Temmuzu planlayan ve uygulayanların hayal ve hedeflerinin ellerinde patlamasına neden olan Bilge Liderimiz Türk milletinin devletinin yeniden Kızılelma hedefine kitlenmesine neden olmuştur" dedi..
BAŞKAN IŞIKVER GÜVEN TAZELEDİ
Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen Elazığ İl Başkanlığı'nın seçimleri yapıldı. Mevcut Başkan Semih Işıkver güven tazeledi.
Yakup Kılıç Spor Salonunda gerçekleştirilen kongrede MHP Elazığ İl Başkanlığı Yönetimi şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU: "Abdulhamit Kaya, Abdullah Çelikel, Ali Bahadır Barut, Arif Çiçek, Alper Erdem, Bahattin Demirel, Cihan Fidan, Doruk Ziya Okubay, Fatma Sevinç Oğuzhan, Fethi Ahmet Şimşek, Ömer Bozduman, Galip Belhan, İbrahim Hanege, İbrahim Yıldırım, Mesut Bulut, Melih Efe, Muhittin Yılmazbaş, Mustafa Dilek, Ömer Aslan, Serdar Tuncer, İbrahim Erdem, Uğur Aykaç, Yusuf Kenan Derin, Zülfü Bal.
DİSİPLİN KURULU: Ruhi Dayı, Mevlüt Eflatun, Ozan Nacar, Tayfun Cangir, Mesut Eser, Eralp Ülgen, Bülent Kalınca.
KONGREYE KATILANLAR
Kongresine MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'ın yanı sıra, MHP Milletvekilleri, çevre illerin il başkanları ve partililerin katıldı. Kongreye AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım katıldılar.


Kaynak: MHP

Bülten

Bakmadan Geçme