Murat Aslan, Halkımıza Gerçekleri Anlatmaya Devam Edeceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Malatya Muhasebeciler Odası Başkanı Serdar Böke ve Yönetimini ziyaret ederek Yeşilyurt'un ve Malatya'nın geleceği hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Mıhlıdut Caddesi, Özalper Mahallesi, Temelli Caddesi esnaf ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi daha sonra Malatya Muhasebeciler Odası Başkanı Serdar Böke ve Yönetimini ziyaret ederek Yeşilyurt'un ve Malatya'nın geleceği hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Ramazan dolayısı ile seçim çalışmalarına hem gündüz hemde iftar sonrası Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Bilal Yıldırım ,Yeniden Refah Partisi Malatya İl ve İlçe Yönetimi , Kadın Kolları İl ve İlçe Başkanları Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Adayları ile birlikte çalışmalarını sürdüren Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Vatandaş ve esnaflarla bir araya gelerek Projelerini Yeşilyurt ve Malatya için acil yapılması gerekenleri anlatmaya devam ediyorlar.

Malatya Muhasebeciler Odası Başkanı Serdar Böke, Sayın Başkan Adayı Murat Aslan bu şehir için bir fırsat. Kendisi Yeşilyurt'un Boztepe'nin öz evladı. Buranın geçmişini de çok iyi biliyor şu an ki durumunu da. 6 Depremi sonrası Malatya'mız büyük bir yıkım yaşadı. Halen depremin etkilerini ve izlerini millet olarak üzerimizden atamadık. Bu şehrin bir an önce ayağa kalkması lazım. Bunun için işin ehli, Konunun uzmanı Belediye başkan adaylarının taşın altına elini koması lazım. İşte bu isimlerden biride Şehir Planlamacısı Murat Aslan.. Bizler inanıyoruz ki Murat Bey kazanırsa konunun uzmanı olması nedeniyle Yeşilyurt'u kısa sürede toparlayacaktır.

Serdar Böke: Mücbir Sebep Hali En Az 5 Yıl Uzatılmalı Talebinizi Destekliyoruz

Oda Başkan Serdar Böke: Başkanımızı hem televizyon programlarında hemde yerel medyada yakından takip ediyoruz. Çok önemli konuları vatandaşın kafasındaki soru işareti olan konuları çok güzel gündeme getirip aydınlatıcı bilgiler veriyor. Başkanımızın gündeme getirdiği Mücbir Sebep Hali En Az 5 Yıl Uzatılmalı talebini yerinde buluyor bizde sonuna kadar destekliyoruz. Malatyalı esnaflarımızın deprem sonrası yaşamış oldukları ekonomik sıkıntılardan dolayı ilimizin mücbir sebepleri gözününde bulundurularak SGK ve KDV muafiyeti ile ilgili yapmış olduğunuz açıklama bizleri memnun etti. Şehrimizin kanayan noktalarına dokunmanız bizleri memnun etti. Oda Başkan Serdar Böke: Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür eder 31 Mart Yerel Seçimlerinde sizlere başarılar dilerim dedi.

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Esnaf ve Halkımızın Sorunlarını Gündeme Tabi ki Getireceğiz
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan,Bizler yaklaşık bir aydır Yeşilyurt ve Malatya merkezde hemen hemen gezmediğimiz mahalle cadde sokak kalmadı. Dokunmadığımız ziyaret etmediğimiz esnafımız hemen hemen kalmadı. Seçim gününe kadarda bir kez daha olsa esnafımızı ve vatandaşlarımızı kapı kapı ev ev gezip onların sorunlarını ve taleplerini not alıp Allah nasip eder başkanlığı kazanırsak aldığımız notları çözüm noktasında hayata geçirmek adına ivedi bir şekilde ilk gün gündemimize alacağız. Mücbir Sebep Hali olsun Rezerv alan olsun KDV ve Vergi Muafiyeti olsun bu konularda esnafımızı ve vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Gerçekten Yeşilyurt'u ve Malatya'yı sadece bizim değil milletimizin gayretleriyle ortak akıl ve iştişare kültürüyle bir araya gelerek çözeceğiz. Milletimiz ve esnafımız her an her zaman istediği saatte ben ve mimar , mühendis ve şehir planlamacısı meclis üyesi adaylarımıza ulaşarak sorunlarını ve taleplerini iletebilirler.

Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan biz bu Kadim Yeşilyurt'u ve Malatya'mızı hep birlikte ayağa kaldıracağız. 31 Mart Akşamı 1 Nisan Sabahı Yeni bir Yeşilyurt ve Yeni bir Malatya için hemşehrilerinden Partimizi ve bu kardeşlerini desteklerini bekliyorum. Allah yar ve Yardımcımız olsun dedi.

Bülten

Bakmadan Geçme