Malatya'da Narkotik Operasyonu: 4 Bin 79 Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi
Malatya'da Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 4 bin 79 sentetik ecza hapı, uyuşturucu maddeler ile 2 ruhsatsız tabanca ve 64 fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında 2 şüpheli gözaltına alındı.
Malatya'da uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ile ruhsatsız silah ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri ekipleri, 2 Ekim 2026 tarihinde sokak satıcılarına yönelik fiziki takipli çalışma gerçekleştirdi.
Yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler tarafından 4 ikamet, 2 şahıs, 1 iş yeri ve 1 araçta arama yapıldı. Aramalarda;
4 bin 79 adet sentetik ecza hapı,
2 gram metamfetamin,
0,60 gram toz esrar,
2 adet ruhsatsız tabanca,
64 adet fişek
ele geçirildi.
Operasyon kapsamında hedef konumunda bulunan 2 şüpheli şahıs ekipler tarafından yakalandı. Şüpheliler, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda gözaltına alındı.
Şüphelilerle ilgili adli sürecin sürdüğü bildirildi