Devrim Muhafızları: İstihbarat Teşkilatı başkanımız şehit oldu

İran Devrim Muhafızları Ordusu (Sepah), yayımladığı bir bildiride, İstihbarat Teşkilatı Başkanı'nın siyonist rejimin saldırısında şehit olduğunu duyurdu.

İran Devrim Muhafızları Ordusu (Sepah), yayımladığı bir bildiride, İstihbarat Teşkilatı Başkanı'nın siyonist rejimin saldırısında şehit olduğunu duyurdu.

Devrim Muhafızları, yaptığı açıklamada, siyonist rejimin bugün de İran'a yönelik saldırı ve kötülüklerini sürdürdüğü belirtildi.

Açıklamada, 'Bu saldırılarda, rejimin aşağılık ve terörist kimliği bir kez daha ortaya çıktı. Sivil yerleşim alanlarını hedef alarak istihbarat komutanı Muhammed Kazemi, Hasan Muhakkik ve Muhsin Bakiri'yi şehit etti.'

İşgalci rejimin bu suikastlarına karşılık, Devrim Muhafızlarının 'Sadık Vaat 3' harekatı kapsamında siyonist rejimin istihbarat merkezlerini füzelerle hedef aldığı belirtilen açıklamada, 'Bu cani rejimin destekçileri iyi bilsin ki, bu sahte rejimin hayati hedeflerine yönelik etkili ve hedefli operasyonlar, tamamen yok edilinceye kadar devam edecektir. Zafer ancak mutlak güç sahibi ve hikmet sahibi olan Allah katındandır.' denildi. (İLKHA)

Bülten

Bakmadan Geçme