Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 21.Kez Malatya'da Ağırlanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 22 Ekim Cumartesi günü Malatya'da olacak

AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Ak Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'ya geliş programı ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Malatya'nın 21'inci kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlayacağını belirten Ak Parti İl Başkanı İhsan Koca, ”Hepinizin takip ettiği gibi tatlı bir telaş içerisindeyiz. 2 yıldır şehrimizde ağırlama imkânı bulamadığımız Sayın Cumhurbaşkanımız 22 Ekim Cumartesi günü saat 14:00 da Malatya'mızı teşrif edecekler. Cumhurbaşkanımızın katılımı ile Malatya'mızda son 2 yılda yapılan gerek kamu yatırımları, gerek belediyelerimizin yatırımları, gerekse özel yatırımlardan oluşan yaklaşık 20 milyar lira tutarında bir yatırımın toplu açılışı gerçekleştirilecek. Nasip olursa Sayın Cumhurbaşkanımız yine bu programdan sonra gençlerimiz ile bir araya gelecek. İş adamlarımız ve sektör temsilcilerimiz ile bir araya gelerek toplantı yapacağını düşünüyoruz. İnşallah Malatya'mızdan yoğun katılım ile iş adamlarımız ile sektör temsilcilerimiz ile bu programımızı da gerçekleştirmiş olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın programı öncelikle resmi mahiyette bir program. Kamu yatırımları ve diğer yatırımların toplu açılışı şeklinde gerçekleştirilecek. Ama biz de Ak Parti teşkilatları olarak bu program için elimizden gelen gayreti gösterecek. Biz inanıyoruz ki Cumhurbaşkanımızı özleyen Malatyalı hemşerilerimiz, Cumhurbaşkanımıza yakışır şekilde karşılaşma, ağırlama ve uğurlama gerçekleştirecek. Ben bu vesileyle tüm hemşerilerimi toplu açılış törenimize davet ediyorum.” Dedi.

KAHTALI, “YENİ MÜJDELER ALMAYI UMUYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışlar ile birlikte Malatya'ya yeni müjdeler vermesini beklediklerini kaydeden Ak Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise, ”Cumhurbaşkanımız 2 yıldır Malatya'ya gelememişti. Allah nasip ederse 22 Ekim'de Malatyalı hemşerilerim büyük bir coşku ile Büyükşehir Belediyesinin yanındaki miting alanında Cumhurbaşkanımızı karşılayacak. İyi bir şekilde karşılayacağımızı umuyorum. Malatya'mıza gerçekten çok önemli yatırımlar yapıldı. Açılışını yapacağımız yatırım 20 milyar TL gibi çok büyük bir rakam. İnşallah Cumhurbaşkanımız buraya geldiğinde hem yatırımlar açılacak, hem de Malatya'mız ile ilgili daha güzel müjdeler alacağız diye umut ediyorum. Büyük bir heyecan ile bütün Malatyalı hemşerilerimizi miting alanına bekliyoruz.” Diye konuştu.

ÇAKIR,”ÖNEMLİ YATRIMLAR YAPILDI”

Ak Parti hükumetinde Malatya'ya önemli yatırımlar yapıldığını belirten Ak Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise konuşmasında, ”Cumhurbaşkanımızı heyecanla bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın her Malatya'ya gelişi heyecan yarattı. Malatyalı hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Türkiye'de belki en büyük mitingler Malatya'da oluyor. Cumhurbaşkanımızın gelişiyle de Malatya'da yapılan çalışmalar tekrar gözden geçiriliyor. Bizlerde Malatya'mız adına yapılan yatırımlarla ilgili taleplerimizi iletme fırsatı buluyoruz. Hem özel hem de devlet anlamında önemli yatırımlar yapıldı. Yapılan yatırımlar cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle açılmış olacak. Bütün hemşerilerimizi 22 Ekim Cumartesi günü miting alanına davet ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

ÇALIK,” 21 YILDA YAKLAŞIK 50 MİLYARLIK YATIRIM YAPILDI”

Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise 21 yıllık Ak Parti hükumetinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21'inci kez karşılanacağını söyledi. Malatya'da 39 Milyar TL'lik yatırımların tamamlandığını, 12,7 milyar TL'lik yatırımın ise devam ettiğini aktaran Çalık, ”Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Malatya'ya geliyor. Bizler gibi hemşerilerimiz de Sayın Cumhurbaşkanımızı hasretle bekliyorduk. Cumhurbaşkanımız Malatya'yı çok seviyor. Ve çok önemsiyor. Özel olarak çok ilgileniyor. Özellikle 24 Ocak depreminden sonra şehrimizdeki yaraların hızla sarılması noktasında ne gerekiyorsa yapılması hususunda talimatları verdi. Onun iradesi ile bu kadar kısa sürede çok büyük yatırımlarını Malatya'mıza kazandırdık. Bizler de Malatya olarak bize yakışır şekilde Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Cumhurbaşkanımız şehrimize yapılan büyük yatırımların açılışlarını yapacak. Şimdiden kendilerine teşekkür ediyoruz. Malatya'mıza hayırlı olsun diyoruz. Ayrıca Cumartesi günü Malatya'dan hem Türkiye'ye, hem de dünyaya mesaj vermek istiyoruz. Ülkemiz, içeriden ve dışarıdan büyük bir tehdit altında. Bunu herkes net şekilde görüyor zaten. Biz hem içerideki, hem dışarıdaki mihraklara, Liderimizin arkasında olduğumuzu, Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğiyle her türlü habis planın üstesinden geleceğimizi, Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağımızın mesajını vereceğiz. Cumhurbaşkanımız gelişinde her zaman Malatya'dan yüksek bir moralle ayrılıyor. Dolayısıyla bizler de Malatya'ya yakışır bir şekilde Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Yapılan onlarca yatırımın açılışlarını gerçekleştireceğiz ve bütün hemşerilerimizi 22 Ekim Cumartesi günü miting alanına, Başkomutanımızı selamlamaya ve desteklemeye davet ediyorum.” Sözlerini kullandı.

Bülten

Bakmadan Geçme