Bakan Ersoy Yarın Malatya'da İncelemelerde Bulunacak
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 03 Şubat Salı günü Malatya'da kültürel alanlar, devam eden yatırımlar ve deprem şehitliği ziyaretini kapsayan bir program gerçekleştirecek.
Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy, 03 Şubat 2026 Salı günü Malatya'da bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirecek. Program kapsamında kültürel yapılar, devam eden yatırımlar ve deprem sonrası yapılan çalışmalar yerinde incelenecek.
Bakan Ersoy, Malatya programına saat 13.30'da Sabancı Kültür Merkezi'nde yapılacak incelemeyle başlayacak. Ardından saat 14.00'te Malatya Valiliğini ziyaret edecek olan Bakan Ersoy, burada basın açıklaması yapacak.
Programın devamında saat 15.00'te Malatya merkezde yapımı süren yatırımlar kapsamında Yeni Camii ve Gazi İlkokulu'nda incelemelerde bulunacak olan Bakan Ersoy, günün son ziyaretini ise saat 16.15'te Malatya Deprem Şehitliği'ne gerçekleştirecek. Ziyaret, Yeşilyurt ilçesinde bulunan Malatya Şehir Mezarlığı'nda yapılacak.