Aldığı Promosyonu Yetimler Kervanına bağışladı

Öğretmen olarak atanan Devlet Erdemir promosyon olarak aldığı ücreti

Öğretmen olarak atanan Devlet Erdemir promosyon olarak aldığı ücreti Kış Mevsimde  Yetimler üşümesin diye Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine başladı.
 
Derneğin kurucularından biri olan ve Fırat Üniversitesi Din psikolojisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Zeynep Sağır'ın Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin çalışmalarından bahsetmesi üzerine İstanbul'a öğretmen olarak atanan Devlet Erdemir Dernek binasında çalışmalara bizzat şahit olması ve gönüllü olarak çalışma yapmasından dolayı maaş ve promosyonu Derneğe Kış mevsimde yetimler üşümesin diye bağışladı.

“Öğretmen olarak atandı ilk aldığı maaş ve promosyonunu yetimlere yakacak olarak bağışladı”
 
Dernek binasını ziyaret eden ve öğretmen olarak İstanbul'a atanan Devlet Erdemir Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine maaş ve promosyonunu bağışladı. "Fırat Üniversitesi Din psikolojisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Zeynep Sağır Hocamız Dernek çalışmaları hakkında bana bilgi verdi, bende Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin çalışmalarını sahada gördüm. Yetimlerimiz üşümesin diye aldığım ilk maaş ve promosyonu yetimlere bağışlıyorum, Yetimler üşümesin evlerinde yakacak olsun diye. Dernek Başkanımız İhsan Çolak üstadımıza ve yönetim kuruluna, ekibine teşekkür ediyorum. Yetimler için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Biz sadece çorbada bir tuzumuz olsun istedik. Burada gönüllü olarak çalışan ailelerimizi gördüm ve çok etkilendim. Yetimlerimizin yüzü gülsün! Herkesi Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine davet ediyorum. Bağış yapın, çocuklarımızın yüzü gülsün. Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak Başkanıma teşekkür ediyorum. Allah hayırlı ömürler nasip etsin. Yetimler Gülsün." şeklinde konuştu.
 
“Hocamıza, yetim ve ailelerimiz adına teşekkür ediyorum."

 diyen Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak, Manevi kızım öğretmen olarak İstanbul’a atandı ilk aldığı maaş ve promosyonu kış mevsimde yetimler üşümesin diye derneğimize bağışladı. Allah hayrını kabul etsin, kendisine teşekkür ediyoruz, Yetimlerimiz soğukta üşümesin." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme