AK Partili Taşkın: 'Her kesimle istişare içinde olacağız'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli'yi ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’yi ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’yi ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Taşkın, Malatya’nın huzur kenti olduğuna dikkat çekerek her kesimle istişare içinde olacaklarını ifade etti.

Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’nin kentteki birlik ve beraberliğin muhkemleşmesi  anlamında uzun yıllardır samimi, gayretli ve önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, belediye başkanı olarak seçilmeleri halinde Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı ile olan istişarelerini daha da derinleştirerek sürdüreceklerini söyledi.

Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli ise AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme