AK Partili Çalık Basın Konteynırlarına Ziyaret Gerçekleştirdi

AK Partili 27.Dönem Milletvekili Öznur Çalık Malatya'da zor şartlarda saha çalışmalarını yansıtmaya çalışan Basın konteynırlarına ziyaret gerçekleştirdi.

AK Partili 27.Dönem Milletvekili Öznur Çalık Malatya’da zor şartlarda saha çalışmalarını yansıtmaya çalışan Basın konteynırlarına ziyaret gerçekleştirdi.
AK Partili 27.Dönem Milletvekili ve MKYK  üyesi Öznur Çalık Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimini ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Geçtiğimiz hafta Malatya ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın gelişine de değinen Çalık, “ Cumhurbaşkanımızı yeniden yine Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Malatya benim sevdam ülkem ise davamdır . 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza tüm hemşerilerimden destek bekliyorum.” İfadelerini kullandı.
AK Partili Çalık, 2020 depremi Malatya ve Elazığ’da bir deprem yaşandığını ve depremin yaralarının sarıldığını 6 ayda Pütürge’de evleri teslim ettiklerini, Kale, Doğanyol ile Pötürge’nin  yeniden inşa edildiğini 10 bin evin teslim edildiğini söyledi.
Malatya’lı hemşerilerinin her daim hizmetinde olduğunu açıklayan Çalık, “2020’de Cumhurbaşkanımızın ve Bakanların nasıl evleri teslim ettilerse 2023’te de evleri teslim edeceklerini “28 Mayıs seçimi bu vesile ile büyük tarihi önem taşıyor. Dünya da bütün gözler Türkiye’de. Kimisi düşmanlıklarından izliyorlar kimisi düşmanlıklarından izliyor. İnşaallah 28 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve kabinenin kurulmasıyla birlikte şehir yeniden inşa edilecek.” Dedi.
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt İse, depremin ilk gününden itibaren devamlı sahada olan, Malatya’ya yerel basına destek olan Öznur Çalık’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme