Ak Parti Malatya İlçe Belediye Başkan Adaylarını Ali İhsan Yavuz Açıklayacak

AK Parti'nin Malatya ilçe belediye başkan adayları 4 Şubat Pazar günü Merkez Spor Salonu'nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un katılımıyla açıklanacak.

AK Parti’nin Malatya ilçe belediye başkan adayları 4 Şubat Pazar günü Merkez Spor Salonu’nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla açıklanacak.

AK Parti, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Sami Er’i, 18 Ocak tarihinde Ankara’da düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. İstişare ve değerlendirmeler sonrası ilçe belediye başkan adayları da 4 Şubat Pazar Günü Saat 11:00’de Merkez Spor Salonu’nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla açıklanacak.

İl Başkanı Gören: “Çok Titiz Bir Şekilde Aday Tespit Çalışmaları Yapıldı”

Türkiye Yüzyılı Şehirleri arasında Malatya’yı öne çıkarmak istediklerini ifade eden AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, “Malatya’mızı ayağa kaldırmak için bu süreç içerisinde çok titiz bir şekilde aday tespit çalışmaları yapıldı. Yürütülen çalışma bundan sonraki dönemde depremin yarattığı izleri, yaşattığı ve verdiği zararları giderebilecek sağlıklı, her yönüyle memleketimizi ayağa kaldırabilecek bir ekip oluşturmak yönündeydi. Açıklanacak ekibimizle birlikte durmadan, yorulmadan çalışacağız. Güzel günlerin başlangıcında, bu heyecanla pazar günü tüm halkımızı Merkez Spor Salonu’na bekliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme