AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Mayıs Salı günü Malatya'da düzenleyeceği buluşmaya Malatyalıları davet etti.

Namık Gören, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Salı Günü Kültür Turizm Bakanlığı Konteyner Kent’te (Elazığ Yolu Malet Arkası) vatandaşlarla buluşacağını dile getirdi. 

AK Parti Malatya İl Başkanı Gören şu ifadelere yer verdi. 
“Türkiye Yüzyılı'nın mimarı AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan depremzede vatandaşlarla bir araya gelecek. 23 Mayıs Salı günü saat 13.30’da Kültür Turizm Bakanlığı Konteyner Kent’te gerçekleştireceğimiz buluşmaya tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. 21 yıldır Türkiye’nin partisi olan AK Parti’mizin kurucu genel başkanı ve Türkiye Cumhuriyetimizin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan sevdalıları ile buluşacak. Bu güzel buluşmaya tüm halkımız davetlidir.

Önemli buluşmaya katılmak isteyen hemşehrilerimiz için Salı günü saat 12.30’da çarşı merkezden bir çok noktadan araçlarımız hareket edecektir.”

Bakmadan Geçme