AK Parti Malatya'da Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

AK Parti Malatya İl teşkilatı bayramlaşma töreninde buluştu.

AK Parti  Malatya İl Başkanlığınca bayramlaşma programı düzenlendi. Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkçi, Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AK Parti 28.dönem Milletvekili Aday Adayı İhsan Koca, Ramazan Özcan, Abdurrahman Babacan, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Vahit Atalan, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Parti teşkilat başkanları ile çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

Programda konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı buruk bir bayram yaşadıklarını söyledi.

6 Şubat depremlerinden hemen sonra yaraların sarılmaya başlandığını belirten İl Başkanı Namık Gören, bir yandan da seçim çalışmalarının devam ettiğini aktardı. 

Türkiye Yüzyılı vizyonuyla seçim çalışmalarına başlandığını vurgulayan Başkan Gören;" Seçim çalışmalarımızın milletimize, memleketimize ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a umut bağlayan mazlum milletlerin tamamına hayırlı olmasını diliyorum. Enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken bir yandan da on binlerce kalıcı konutun inşasına başlayacak kadar güçlü olan devletimiz vardır.

Seçim sürecinde çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayana kadar ilk günkü aşkla ve heyecanla çalışacağız." Dedi.

Başkan Gören'in konuşmasının ardından AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve milletvekili adayları da konuşma gerçekleştirerek üyelerin baytamlarını kutladı.

Bakmadan Geçme