• Haberler
  • Malatya
  • AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ABYB' yi Ziyaret Ettİ

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ABYB' yi Ziyaret Ettİ

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Basın Konteyner ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Sami Er, Malatya’nın küllerinden yeniden doğacağını ifade ederek, Basın ile her daim istişare içinde olacaklarını söyledi.
Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim kurulu üyeleri ile istişare eden  Er, “Göreve seçildiğimiz takdirde ortak akıl ve yönetiim düsturuyla hizmet edeceğiz” dedi.
Malatya'da öncelikli olarak barınma sorununu çözeceğini  kaydeden AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, "Malatya'yı hep birlikte ayağa kaldırmalıyız. Önceliğimiz barınma sorununu çözmek ,konut ve iş yerlerini yapmak, kalıcı konut inşaatlarına hız vermek olacak.. TOKİ'den Malatya'ya yarın gelecek olan heyet ile projeleri inceleyip  hızla yapılmasını sağlayacağız" diye belirtti.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, Şehrimizin yeniden ayağa kalkması sürecinin istişare kültürüyle yürütülmesi taraftarıyız. Her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de  doğru adımları desteklemeye, yanlışı da eleştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yavuzkurt , AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ve beraberindeki heyete teşekkür etti,başarılar diledi.

Başkan Yavuzkurt’’Sevdalısı olduğumuz memleketimizin yeniden ayağa kaldırılması sürecinde mevcut yayın organlarımızla bize düşen desteği vermeye hazırız’’dedi

Bakmadan Geçme