Adıyaman'da madde kullanan şahıs emniyet binası karşısında yere yığıldı
Adıyaman'da sabah saatlerinde kimliği öğrenilemeyen bir şahıs, kullandığı maddenin etkisiyle İl Emniyet Müdürlüğü karşısında yere yığıldı.
Adıyaman’da sabah saatlerinde kimliği öğrenilemeyen bir şahıs, kullandığı maddenin etkisiyle İl Emniyet Müdürlüğü karşısında yere yığıldı. Yerde hareketsiz yatan şahsı gören vatandaşlar panik yaşarken, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
Vatandaşlar panik yaşadı
Edinilen bilgilere göre olay, sabah saatlerinde Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü karşısında meydana geldi. Bir şahıs, henüz türü belirlenemeyen bir madde kullandıktan sonra dengesini kaybederek yere yığıldı. Uzun süre hareketsiz şekilde yerde kalan şahsı fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi
İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan şahsın sağlık durumunun netleşmesi için gerekli tetkiklerin yapıldığı öğrenildi.
Soruşturma başlatıldı
Olayla ilgili güvenlik birimleri tarafından inceleme başlatılırken, şahsın kimliği ve kullandığı maddenin türüyle ilgili araştırmaların sürdüğü belirtildi.
Kaynak : PHA
Bakmadan Geçme





