ABYB'DEN VALİ ŞAHİN'E ZİYARET

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Hulusi Şahin'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi

 Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette,Anadolu Basın Yayın Birliği’nin (ABYB) çalışmaları , şehrin sorun ve sıkıntıları görüşüldü. Mesleki konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkan yavuzkurt, ilimizde Sayın Valimizin değerli katkılarıyla bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sorunsuz bir iş akışı yürütüyoruz. Bizler   Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şubesi ailesi olarak ,mevcut yayın organlarımızla şehrin her zaman bir adım ileri gitmesi adına elimizden gelen tüm desteği sunmaya devam edeceğiz” dedi. 
‘’Kısa sürede şehirle özdeşleşen sayın valimizin özellikle Yeni Malatyaspor’un sorunlarıyla yakından ve samimiyetle ilgilenmesi de bizleri derinden etkiledi’’ifadelerine de yer veren Başkan Yavuzkurt,’’ Her cümlesiyle bizlere katkı sağlayan ve umut aşılayan sayın valimize fikir ve önerileri için teşekkür ediyoruz ‘’dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hulusi Şahin ise,Başkan Yavuzkurt ve Yönetimine teşekkür etti, başarılar diledi. Basının rahat çalışması için gerekli tüm desteği sağlayacaklarını ifade eden Vali Şahin, tüm platformlarda ve Yeni Malatyaspor’u ilgilendiren her konuda da destek olacağını belirti. 
Ziyaret karşılıklı iyi dilek temennileriyle son buldu

Bakmadan Geçme