ABYB'den Rektör Bentli'ye Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Başkan Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri,Malatya İl Sağlık Müdürlüğünde görev süresinin dolmasıyla İnönü Üniversitesi’ndeki Öğretim üyeliği görevine dönen ve ardından Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 Başkan Yavuzkurt,yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.’’Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli hocamızı yakından tanıyor ve biliyoruz’’diye belirten Başkan Yavuzkurt, ‘’Hocamızın yeni görevinde de gereken çalışmaların en iyisini yapacağına inanıyoruz’’dedi. 
Ziyarette konuşan Rektör Bentli, ‘’Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetimine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Öğrenci kardeşlerimiz ve Malatya halkının desteğini alarak önümüzdeki 4 yıl içerisinde üniversitemizi daha iyi bir noktaya getirmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Turgut Özal Üniversitesi Malatya’mızın ikinci Üniversitesi ve genç bir üniversitedir. İnşallah buradan yetişen öğrencilerimiz, Öğretim görevlilerimiz ilerde Türkiye’nin geleceğine, yeni yüzyılına önemli katkılar sunacaklar. Öümüzdeki süreçte ,hocalarımız, Rektörlük ve Malatya’nın bütün paydaşlarıyla birlikte Üniversitemizi hak ettiği yere getireceğiz’’ şeklinde konuştu.
Başkan Yavuzkurt ve Yönetimi ,Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Recep Bentli'nin danışmanlığına getirilen eski Başhekim Doç.Dr. Serdar Deniz’i de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunup,başarılar diledi. 

Bakmadan Geçme