ABYB'den MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimi , MHP Malatya İl Başkanlığına atanan Gökhan Gök'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimi , MHP Malatya İl Başkanlığına atanan Gökhan Gök’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ziyarette ,göreve geldikleri gün itibariyle vatandaşlarla olan buluşmalarını sıklaştırdıklarını belirterek, "Bizler Malatya’nın hak ettiği şekilde yönetilmesi ve hizmet noktasında gereken tüm çalışmaların yapılmasını her zaman her yerde söylüyoruz. Rahmetli Başbuğumuzun da üzerinde önemle durduğu gönülleri fethetme noktasında temaslarımız sürüyor. Malatya geneli her semt ve bucakta  vatandaşlarımızla bir araya gelip , sorun ve isteklerini dinliyeceğiz’’dedi.
Seçimlerin Türkiye için öneminin büyük olduğunu söyleyen Gök "Biz siyasi parti olarak tabi ki Milletvekillerine talibiz ve Malatya’da MHP olarak Belediye Başkanları çıkaracağız’’ diye konuştu.
Başkan Gökhan Gök, basının siyasi partiler için önemine değinerek, “Bizim asıl gücümüz, en önemli aktif unsur, basın kuruluşlarıdır. Huzurunuzda sizlere ve başkanıma özellikle teşekkür ederim’’ifadelerini kullandı.
Ziyarette konuşan Başkan Yavuzkurt “Milliyetçi Hareket Partisi mazisiyle, Türkiye Cumhuriyeti’nin birliği ve beraberliği noktasında bugüne kadar çok önemli görevler üstlenmiştir ve layıkıyla da sonuçlandırmıştır. MHP Ülkenin sigortasıdır’’dedi.

Bakmadan Geçme