ABYB'den MASKİ Genel Müdürüne Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığı Yönetimi MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığı Yönetimi MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 
Malatya’da alt yapı konusunun görüşüldüğü ziyarette, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleri, MASKİ Genel Müdürlüğü görevine yeni atanan Sinan Çeçen’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 
Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şubesi olarak vatandaşın hizmet alma noktasında beklentilerinin takipçisi olacaklarını ifade eden Yavuzkurt , “İlimizin sınırları içerisinde su ve kanalizasyon çalışması yapmak, vatandaşa hizmet götürmek zordur. Ancak bir belediyenin asil görevlerinden biridir. Artan yerleşim alanlarını düşündüğümüzde daima dinamik olmak gerekiyor. Sinan beye ve ekibine  yeni görevinde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen’e gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Yavuzkurt “MASKİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Sinan Çeçen’i Yönetim kurulumuz ile  ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik. Ayrıca Malatya’da yaşanılan altyapı sorunları hakkında bilgi verdik, çözüm önerilerini konuştuk. Maski Genel Müdürü Sinan Çeçen’e misafirperverliği için teşekkür ederiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Çeçen ise “Şube Başkanımız ve değerli yönetim kurulu üyelerine güzel temennileri ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu temenni ve önerileri doğrultusunda bizlerde sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak için çalışmalar yapıyoruz. Sizlerle beraber memleketimize güzel işler yapmanın gayretindeyiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme