ABYB'den Gelecek Partisine Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimi Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr.Ahmet Ercan Uçkan'ı ziyaret etti.

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimi Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr.Ahmet Ercan Uçkan’ı ziyaret etti.
Ziyarettten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Uçkan, “ABYB Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gelecek Partisi olarak bizler Basın’a önem vermekteyiz. Biliyoruz ki bizleri vatandaşlarımız ile buluşturan kaynaktır. İşini ciddi anlamda yapan tüm basın camiasını kutluyorum. ABYB’de,  yayın organları ve ciddi tarafsız haberleri ile Malatya’da sevilen simaları ile güzel bir mevkidedir. “ ifadelerini kullandı.
Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Uçkan, “ Malatya'yı kucaklayan güçlü bir yönetim oluşturduğumuza inanıyorum. Arkadaşlarımızla birlikte önceliğimiz Malatya olacaktır. Türk siyasetinde Malatya'nın çok önemli bir yeri vardır. Türk siyasetine önemli devlet adamları yetiştirmiş olan Malatya'nın her dönem güçlü iktidarlara destek vermiş olmasına rağmen arzu edilen hizmetleri alamadığını görüyoruz. Gelecek Partisi olarak bu bilinçle yönetimimiz ile çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Her biri Malatya için heyecan duyan arkadaşlarla birlikte yola çıktık. Malatya'nın hak ettiği hizmetleri alması gerektiğine inanıyoruz. Gelecek Partisi hem Türkiye'nin hem Malatya'nın geleceğinin teminatıdır. Bu ülke güçlüdür, her türlü zorluğu aşacak imkanlara sahiptir. Yeter ki hak ettiği şekilde yönetilsin. Gelecek Partisi tecrübeli kadrolarıyla iktidara doğru emin adımlarla yürümektedir." şeklinde konuştu.
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, Yayın organları ile tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını dile getirerek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme