ABYB'den Başkan Kızıldaş'a ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Arguvan’ın Malatya için önemli bir İlçe olduğunu belirten Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, “bugün kadim ve zengin kültürü olan Arguvan’da bulunmaktan onur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Değerli Belediye Başkanımızın bizi ve ekibimizi sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Arguvan, Malatya’mız için önemli bir ilçedir. Özellikle Türkü dağarcığında  önemli bir kültür mirasına sahip bir ilçemiz. Bu güne kadar olduğu gibi,bundan sonraki süreçtede  Arguvan’ı daha ileriye taşıyacağınıza inanıyorum” açıklamasında bulundu.
Gerçekleşen ziyarette Başkan Yavuzkurt ,Belediyenin projeleri ve İlçe hakkında bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş,Başkan Yavuzkurt ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti .
Arguvan İlçesi’nde yapılan yatırım ve çalışmalar  hakkında bilgi  veren Başkan Kızıldaş, "Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz için güzel işler yapıyoruz. Gerek spor, gerek tarım-hayvancılık gibi her platformda  yapılması gereken ne varsa ,Karşılıklı görüş alışverişi ile birlik beraberlik içerisinde çözüm ve hizmet noktasında gereken çalışmalar yapılıyor’’dedi.
 

Bakmadan Geçme