7 şahıs tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 7 şahıs tutuklandı.
    Doğu illerinden kente uyuşturucu madde getireceği tespit edilen A.K ve F.G isimli şahısların yapılan araç ve üst aramasında 3.920 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Yine uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen M.K ve H.M isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan araç ve üst aramasında ise 65,20 gr Metamfetamin ile 2 adet Ecstasy ele geçirildi, gözaltına alınan 4 şahıs sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
    Sokak çalışmaları kapsamında yapılan ikamet ve üst aramalarında da 550 adet uyuşturucu hap ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 8.020 TL ele geçirildi. Gözaltına alınan H.Y, M.K ve O.K isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
    Malatya İl Emniyet Müdürlüğü olarak; uyuşturucu veya uyarıcı maddelerin imali, ticareti, nakledilmesi, depolanması veya satın alınması ile bu suçlara iştirak eden şahıslara yönelik mücadelenin kararlılıkla devam edileceği açıklandı.
 

Bakmadan Geçme