6 Otodan akü çalan hırsızlar yakalandı

Malatya İl Merkezinde değişik tarihlerde meydana gelen 6 otodan akü hırsızlığı olayı ile bir işyerinden Hilti, matkap, spiral, kablo, kaynak makinesi

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce asayiş ve güvenliğin temini yönünde çalışmalar kararlılıkla devam ediyor.

İl Merkezinde değişik tarihlerde meydana gelen 6 otodan akü hırsızlığı olayı ile bir işyerinden Hilti, matkap, spiral, kablo, kaynak makinesi vb. malzemelerin çalınması olayının faili meçhul şüphelileri yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Her iki şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Darende ilçesi Bağlarbaşı mevkiinde av tüfeği ile havaya ateş eden üç şahıs İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalandı. Şahısların üzerinden 10 adet narkotik hap ile uyuşturucu aparatı bulundu. Şahıslar hakkında Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokma ve TCK-191’den adli tahkikata başlandı. 

Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen iki bisiklet ve bir motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda çalınan malzemeler bulunarak müştekilerine teslim edildi. Şüpheli şahıslar hakkında da tahkikata başlandı. 
 

Bakmadan Geçme