5T Modeli Uygulanacak!

İYİ Partili Sarıtaç,'Malatya'nın Reçetesi Belli'

Eğitimci İş Kadını Asuman Sarıtaç, Malatya'nın geleceğini kurtaracak reçetenin İYİ Parti'de olduğunu belirterek," Malatya için 5T modelini Teknoloji, Tarım, Turizm, Ticaret ve Tekstil alanlarında yapacağımız atılımlar ile uygulayacağız. Bu şehrin reçetesi belli." dedi

İYİ Partili Asuman Sarıtaç, ilçe ziyaretleri kapsamında Darende'deydi. Partisinin İlçe Kongresinde yeniden seçilerek güven tazeleyen İlçe Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret eden Sarıtaç, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İlçenin sorunları ve ihtiyaçları ile ilgili Başkan Çakır ile istişarede bulunan İYİ Partili Sarıtaç, yatırımlar noktasında Darende'nin dar makasta kaldığını söyledi.

İlçenin en büyük sıkıntılarından biri olan nitelikli göç sorununun İYİ Parti çözümleri ve Millet İttifakı gücüyle çözüme kavuşacağını kaydeden Sarıtaç, yerelde sağlanacak büyüme planının beraberinde istihdamı getireceğini belirtti.

Malatya için 5T Modelini uygulamayı planladıklarını vurgulayan İYİ Partili Sarıtaç," Biz ülkemizin ve şehrimizin kalkınması, geleceğe umut ile bakması için çalışıyoruz. İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin liderliğinde, Millet İttifakının gücü ile uygulamaya alacağımız ekonomi eylem planları, ülkemizi ve şehrimizi refaha kavuşturacaktır. Malatyamız için de 5T modelinin hayata geçirilmesi için girişimlerimizi yapacağız. Teknoloji, Tarım, Turizm, Ticaret ve Tekstil alanlarında şimdiye kadar görülmeyen potansiyele el uzatacağız. Bu sayede kent merkezi dahil tüm ilçelerimizde artık vatandaşımız rahat edecek." diye konuştu.

Bakmadan Geçme