• Haberler
  • Genel
  • 3 Yıl İçerisinde 3 Bin İstihdam Hedefleniyor

3 Yıl İçerisinde 3 Bin İstihdam Hedefleniyor

Naifoğlu Holding içerisinde çalışmalar yapan Class Petrol, her daim yatırım yapmaya ve istihdam vermeye devam edeceği sinyalini veriyor

Naifoğlu Holding içerisinde çalışmalar yapan Class Petrol, her daim yatırım yapmaya ve istihdam vermeye devam edeceği sinyalini veriyor. Bu Class Akaryakıt Naifoğlu Holding bünyesindeki bu akaryakıt şirketi 50 adet olan bu istasyon sayılarına 2023 yılı bitene kadar geçen sürede istasyon sayılarını 250 sayısına çıkaracağını duyuruyor. Aynı zamanda bu sayede de 3 bin insana da istihdamın sağlanacağı haberini veriyor.
Class Petrol
Akaryakıt şirketi olan Class Petrol, 2023 yılına kadar geçen zaman diliminde 250 kadar yeni istasyon açacağı haberini veriyor. Şirket yaptığı açıklamada, yatırımlara aynen devam edildiğini vurguluyor. Sağladıkları istihdamı 3 bine kadar çıkaracakları haberini veriyor. Şirket sektör içerisinde olan pazar payını hızlı bir şekilde arttırdıkları sinyalini veriyor.
Class Petrol Olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek Veriyoruz
Class Petrol yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi yönünde yaptığı açıklamaları üzerinde duruyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istihdam konusunda yaptığı açıklamanın üzerine Class Petrol, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine katıldığını söylüyor. Yapılacak olan yeni istasyonlarında birçok kişiye istihdam sağlayacaklarını söylüyor. Bu sayıların zamanla daha da fazla artacağı haberlerini veriyor. 
Bu zorlu geçen dönem için bütün iş çevresinin bu duyuruya destek olmasının gerekliliğini dile getiriyor. Yatırımların iyileşmesi ekonominin ilerlemesine katkı sağlayacağımı söylüyor. Eğer Türkiye'ye yatırım yapılması halinde yüksek gelirler elde eden ülkelerin arasına girdiğini bütün dünya bilecek deniliyor.

Bakmadan Geçme