2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net Elazığ Mitingi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin düzenlediği

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin düzenlediği "2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net" mitingi kapsamında Elazığ’da açıklamalarda bulundu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Küresel ablukaya diz çökmeyeceğiz, şirret oyunlarını bozacağız. Türk milletine yeni bir anayasa kazandırmak için Cumhur İttifakı olarak Meclis'te nitelikli çoğunluğa ulaşmamız lazımdır. Bu muhalefet anlayışı olduktan sonra düşmana gerek bile yoktur" ifadelerini kullanırken muhalefetin ciddiye alınacak itibar edilecek hiç bir projesinin hiçbir vizyon hazırlığının olmadığını söyledi.

PKK NEYSE HDP ODUR. HDP NEYSE CHP AYNISIDIR

"Bizim gözümüzde PKK neyse HDP odur, bu kesindir. HDP neyse CHP aynısıdır. Hiç kimse HDP ile ilgili bize parmak sallayamaz. Sallayan olursa o parmakları kırmasını çok iyi bileceğimizi hiç kimse unutmamalıdır." diyen MHP Lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na "Mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın değil misin? Cumhurbaşkanı adayı olacak yürek, er meydanına çıkacak cesaret var mı ifade et." şeklinde seslendi.

Bahçeli'nin konuşmasının satır başları şöyle:

"Zalimlere boyun eğmeyecek, hainlerin tutsağı olmayacağız. Şirret oyunlarını bozacağız. Karanlık senaryolarını yırtıp atacağız.

Adıyaman, Malatya, Diyarbakır, Elazığ, Türkiye hepimiz buradayız. Niyaz ederim ki ayağınıza taş değmesin. Allah sizleri kem gözlerden korusun kollasın. Bu meydanda daha iyisini yapma şevkini bizlere aşılayan siz değerli kardeşlerimize buraya kadar gelmese de dualarıyla destek verenlere şükranlarımı sunuyorum. Açık hava toplantımızın düzenlenmesinde, tertip ve temininde emeği geçen parti teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.

"ZİLLETE KARŞI BİRLİKTEYİZ"

Bizim birlikteliğimiz çıkara dayalı bir iş ortaklığı değildir. Kardeşliğimiz bin yıllıktır. El ele gönül gönüleyiz. Kol kolayız. Nihayet acımızla ve sevincimizle biriz ve beraberiz. Ayrımız gayrımız yoktur.

Türkiye'yi durdurmaya çalışan, Elazığ'ın önünü kesmeye çalışanlarla mücadele halindeyiz. Zalimlere karşı aynı safta mıyız? Zillete karşı aynı tarafta mıyız? Gakkoşlar babacandır, dost canlısıdır. Sözünün eridir. Zalime düşman mazluma merhametlidir.

"2023 YILI LİDER TÜRKİYE'NİN ÖN YÜZÜDÜR"

2023 yılı lider ülke Türkiye'nin ön yüzüdür, ön sözüdür. 13. Cumhurbaşkanı ile birlikte milletvekili genel seçimlerinin yapılacağı demokrasi ve sandık yılıdır. 2023 yılına hazır mısınız? Sandığa gidecek ve cumhuriyetimize sahip çıkacak mısınız?

Bu atılgan irade, tavizsiz ifadeniz hesap yapanların uykularını kaçırıyor. Meydanın boş olmadığını cümle alema gösteriyorsunuz. Çünkü Cumhur İttifakı alayına birden göğüs germeye muktedirdir. Artık seçimlere az bir süre kaldı. Kader anı yaklaşmaktadır. Demokratik hesap günü ufukta görülmektedir.

ADAY BELLİ KARAR NET

Bizim adayımız belli kararımız nettir. Adayımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Amacımız hem cumhurbaşkanlığı hem de mecliste de çoğunluğu almaktır. Allah'ın izniyle Elazığ zillete düşmeyecek, Türk Milleti geri adım atmayacaktır.

Kötü niyetli kimse hayale kapılmasın. Boşuna heves etmesin. Çünkü Cumhur ittifakı kirli oyunları birer birer bozmaya muktedirdir.

"KILIÇDAROĞLU YÖNETİMİNDEKİ CHP UÇURUMUN KENARINDADIR"

Türkiye'nin kuyusunu kazanlara çoktan tahammülümüz bitmiştir. CHP Genel Başkanı selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüşmüştür. Siyasi nefretini Türkiye'ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur. FETÖ'yü aklamaya çalışan O'dur. Bu Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır. Türkiye'nin huzur ve güvenliğini tehdit etmektedir. Londra'da temiz para bulacağım dedi. Türkiye'yi uyuşturucu ticareti yapmakla suçladı. Askerimiz ve polisimize en hayasız iftiraları reva gördü. Cari açık iftirasını vizdanı sızlamadan attı. Ülkemizin gri listede olduğunu utanmadan iddia etti. Asıl bu listede olan Birleşik Krallık'tan haberi olmadığını da cahilce söyledi.

Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır. Türkiye'nin huzur ve güvenliğini de tehdit etmektedir.

Kılıçdaroğlu'nun dış güçlerden icazet beklentisi rezalettir. Kılıçdaroğlu ve diğer ortaklarının dış güçlerden icazet beklentileri rezalettir. Düpedüz teslimiyetçiliktir.

6'LI MASA ADAYI

Zilletin henüz cumhurbaşkanı adayı gösterecekleri bile derin bir tartışma konusudur. 6'lı masa istikrarsız ve ilkesizdir.

AK Parti heyetinin HDP ziyaretini doğal karşılamamız münafıkları rahatsız etti. Gözümüzde PKK neyse HDP odur. HDP neyse CHP aynısıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Elazığ’da düzenlenen “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantısında yapmış oldukları konuşma ise şöyle;

"Aziz Vatandaşlarım,

Değerli Dava Arkadaşlarım,

Saygıdeğer Hanımefendiler, Beyefendiler,

Görüyorum ki, Elazığ ayağa kalkmış sevdalılarını kucaklıyor.

Maşallah İstasyon Meydanı deniz olmuş dalgalanıyor.

Gakkoşlar yine tarih yazıyor, Milliyetçi Hareket’i yine bağrına basıyor.

Vakarınız, vefanız, cesaretiniz Türkiye’ye nam salıyor, mücadelemize heyecan katıyor.

Bu vesileyle hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.

Ağın’a, Alacakaya’ya, Arıcak’a, Baskil’e, Karakoçan’a, Keban’a, Kovancılar’a, Maden’e, Palu’ya, Sivrice’ye en halisane, en içten selamlarımı gönderiyorum.

Yanı başımızda dimdik duran Harput’u selamlıyorum.

Çayda çıra oynayıp deliloyla gülenleri selamlıyorum.

Asaletin, cesaretin, kardeşliğin, dostluğun simgesi Gakkoşları, Elaziz’in her değer ve mirasını kalpten selamlıyorum.

Arap Baba’dan destur almak için geldik.

Balak Gazi’nin, Beyzade Hazretleri’nin, İmam Efendi’nin, Tayyar Baba’nın, Heybet Baba’nın manevi mirasından feyiz almak için buradayız.

Sizlerin hamiyetine dayanarak diyorum ki,

Zalimlere boyun eğmeyeceğiz.

Hainlere teslim olmayacağız.

Şiddet severlere eğilip bükülmeyeceğiz.

Küresel ablukaya diz çökmeyeceğiz.

Şirret oyunları bozacağız, karanlık senaryoları yırtıp atacağız.

Şu an sembolik bir yoklama yaparak, açık hava toplantımıza katılan illerimizin ismini söylediğimde yüksek bir sesle “burada” şeklindeki cevabınızı duymak, yedi düvele de duyurmak istiyorum.

Hazır mısınız? (Evet) Hazır mısınız? (Evet)

√Adıyaman (Burada)

√ Malatya (Burada)

√ Tunceli (Burada)

√ Diyarbakır (Burada)

√ Elazığ (Burada)

√ Türkiye, Türkiye, Türkiye. (Burada)

Niyaz ederim ki, ayağınıza taş değmesin.

Allah sizleri kof sözlerden, kem gözlerden, kötü emellerden korusun, kollasın.

Bu meydanda bizlere daha iyisini yapma şevki aşılayan, mücadelemize destek sağlayan siz değerli kardeşlerimize, buraya kadar gelemese de gözü, kulağı ve duası bizimle olan muhterem vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Açık hava toplantımızın düzenlenmesinde, tertibinde ve temininde emeği geçen parti teşkilatlarımızın değerli yöneticilerini ve tüm dava arkadaşlarımı kutluyorum.

“2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı bugünkü toplantımıza katılan Elazığlı kardeşlerimizin yanı sıra, Adıyamanlı kardeşlerimize, Malatyalı kardeşlerimize, Tuncelili kardeşlerimize, Diyarbakırlı kardeşlerimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum.

Aziz Vatandaşlarım,

Değerli Dava Arkadaşlarım,

Yolu doğru olanın yükü ağır olsa da, biz bu yükü imanla ve iştahla kaldırdık, kaldırıyoruz.

Doğru duvarın yıkılmayacağını çok iyi biliyoruz.

Yunus diyor ya, “cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen.”

Kahverengi dallardan pembe çiçekler açan bu dünyada ümitsizlik diye bir şeyin olmayacağına, buna mugayir hareket edenlerin, yani ümitsizliğe çanak tutanların doğruya ve doğruluğa muhalif tarafta bulunacağına candan inanıyoruz.

Hayat varsa ümit vardır, ülkü vardır, ülke vardır, ufuk vardır, kaderdaşlık ve kardeşlik hukukuyla yaşayacağımız daha nice asırlar bizleri beklemektedir.

Attığımız her adım umut doludur.

Söylediğimiz her söz saygı ve sevgiyle dolguludur.

Kökeni, yöresi, mezhebi ve anasının dili ne olursa olsun milli ve manevi değerlerin ortak paydasında yerini alan her insanımız bizim kardeşimiz, Türk milletinin özbeöz evladıdır.

Kardeşlik hukuku kalleşlik fermanını yırtıp atacaktır.

Hiçbir şer odak aramızı açamayacaktır.

Hiçbir mihrak aramıza giremeyecektir.

Çünkü bizim birlikteliğimiz çıkara dayalı ve gelip geçici iş ortaklığı değildir.

Çünkü bizim kardeşliğimiz silik ve gölgeli hiç değildir.

Bin yıldır bu topraklardayız.

Bin yıldır el eleyiz, gönül gönüleyiz, kol kolayız, omuz omuzayız, nihayet acımızla ve sevincimizle biriz, beraberiz.

Ayrımız yoktur, gayrımız yoktur, hasmımız ise pek çoktur.

Sizlere soruyorum, haykırışınızla yeri göğü sallamanızı istiyorum:

√ Türkiye’yi durdurmaya çalışan, Elazığ’ın önünü kesmeye çabalayan işbirlikçilere karşı mücadele halindeyiz, bu mücadelede yanımızda mısınız? (Evet)

√ Zalimlere karşı aynı safta mıyız? (Evet)

√ Zillete karşı aynı tarafta mıyız? (Evet)

Gakkoşlar babacandır, dost canlısıdır, sözünün eridir.

Gakkoşlar zalime düşman, mazluma munis ve merhametlidir.

Gakkoşlar merttir, namerde bütünüyle mesafelidir.

Bu evetler Gakkoşların nerede ve kiminle durduğunun da çok açık mesajıdır.

2023 yılı Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümüdür.

2023 yılı Lider Ülke Türkiye’nin önsözüdür, önyüzüdür.

2023 yılı 13’üncü Cumhurbaşkanı’yla birlikte 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yapılacağı demokrasi ve sandık yılıdır.

Şimdi siz söyleyiniz, şu sorularıma güçlü bir cevap veriniz:

√ 2023 yılına hazır mısınız? (Evet)

√ 2023 yılında sandığa gidecek misiniz? (Evet)

√ 2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkacak mısınız? (Evet)

√ 2023 yılında varlığınızı, birliğinizi, dirliğinizi ve geleceğinizi müdafaa edecek misiniz? (Evet)

İşte irade budur, işte cesaret budur, işte Elazığ’ın vatan sevdası bu kadar aşkın ve taşkındır.

Bu atılgan iradeniz, bu tavizsiz ifadeniz Türkiye üzerinde hesap yapanların uykularını kaçırıyor, dengelerini sarsıyor.

Meydanın boş olmadığını cümle aleme gösteriyorsunuz.

Kötü niyetli hiç kimse boş hayale kapılmasın, boşuna heves etmesin.

Çünkü Cumhur İttifakı alayına birden göğüs germeye ve kirli oyunlarını birer birer bozmaya muktedirdir.

Artık 2023 seçimlerine az bir süre kalmıştır.

Kader anı yaklaşmaktadır.

Demokratik hesap günü ufukta görülmektedir.

Bizim adayımız belli, kararımız nettir.

Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, TBMM’de milletvekili sayısı ve siyasal destek itibariyle çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi grubunun ve Cumhur İttifakı’nın ortaya çıkmasıdır.

Türk milletine yeni bir anayasa kazandırmak için Cumhur İttifakı olarak Meclis’te nitelikli çoğunluğa ulaşmamız lazımdır.

Amacımız budur, arzumuz budur, arayışımız buna yöneliktir.

Soruyorum sizlere;

√ Bu hedeflere birlikte yürümeye var mısınız? (Evet)

√ Bize destek olacak mısınız? (Evet)

√ Üç hilalin yanında duracak mısınız? (Evet)

√ Söz veriyor musunuz? (Evet)

Allah’ın izniyle Elazığ zillete düşmeyecektir.

Türk milleti zillete prim vermeyecektir.

Türkiye’nin yükselişini engellemek isteyen iç ve dış işgal cephesi cüretkarlığının ağır sonuçlarıyla yüzleşecektir.

Şairin dile getirdiği gibi;

Zor günler yaşadık acılar gördük,

Yaşam ağımızda ölümü ördük.

Eğilmedik bir an zulmün önünde,

Ardı sıra kaçan düşmanlar gördük.

Kanla yazılırken zaferin marşı,

İnletti sesimiz yedi kat arşı,

Kükredik sel gibi düşmana karşı,

Sonunda en şanlı zaferi gördük.

 

Meydan okuduk biz yağmura, sele,

Toprağa, ırmağa, denize, çöle;

Düştükçe dönüştük kızıl bir güle,

Al rengin üstünde hilali gördük.

 

Şimdi mezarında yatan kahraman!

Zaferi kanıyla yazan kahraman!

Vatanın nabzında atan kahraman!

Sizin sayenizde biz vatan gördük.

 

Bugünkü muazzez mevcudiyetimizin hamurunu kahraman ecdadımız yoğurdu.

Bize, hür ve müstakil bir vatan emanetini kanlarıyla, canlarıyla onlar bıraktı.

Bu nedenle görev ve sorumluluğumuz çok fazladır.

Yolumuz çetin olsa da mücadelemiz kutludur.

Türkiye’yi yabancı ülkelerde şikâyet edip adeta düşman sevindiren yüzsüzlerle ortak bir geleceğimiz yoktur.

Türkiye’nin kuyusunu kazanlara tahammülümüz çoktan bitmiştir.

CHP Genel Başkanı selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüşmüştür.

Eylemleriyle beslediği, fıtratıyla bilediği siyasi nefretini Türkiye’ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır.

PKK’ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu’dur.

FETÖ’yü aklama sözü veren Kılıçdaroğlu’dur.

Terörle mücadeleye karşı çıkan Kılıçdaroğlu’dur.

Yalan üstüne yalan söyleyen Kılıçdaroğlu’dur.

Bu Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır.

Aynı zamanda Türkiye’nin huzur ve güvenliğini de tehdit etmektedir.

Londra’ya giderken “temiz para bulacağım” dedi.

Bu şaibeli yolculuğa çıkmadan evvel Türkiye’yi uyuşturucu ticareti yapmakla suçladı.

Askerimize ve polisimize en hayasız iftiraları reva gördü.

Cari açığın uyuşturucu paralarıyla kapatıldığını vicdanı sızlamadan telaffuz etti.

Ülkemizin gri listede olduğunu utanmadan iddia etti.

Asıl bu listede bulunan Birleşik Krallık’tan haberi olmadığını da cahilce söyledi.

Kılıçdaroğlu ve CHP yönetiminin Türkiye alerjisi tamir ve tedavi edilemeyecek boyutlardadır.

Bu muhalefet anlayışı olduktan sonra düşmana gerek bile yoktur.

Dünyanın hangi medeni ve gelişmiş ülkesinde kendi devletini suçlayan, kendi milletine sırtını dönen bir muhalefet vardır?

Dünyanın neresinde Kılıçdaroğlu gibi bir muhalefet partisi başkanı bulunmaktadır?

Türkiye karşıtları Kılıçdaroğlu’nu kafese sokmuş, ele geçirmiş, boyunduruk altına almıştır.

Atatürk’ün kurduğu parti rehin ve işgal edilmiştir.

CHP, kuruluş çizgisinden bütünüyle uzaklaşmıştır.

Kılıçdaroğlu CHP’yi tanınmaz hale getirmiştir.

Terörist Demirtaş’a özgürlük isteyen CHP yönetimidir.

Sorosçu Osman Kavala’ya avukatlık yapan CHP yönetimidir.

HDP’ye bakanlık vaadinde bulunan CHP yönetimidir.

Türkiye düşmanlarıyla düşüp kalkan CHP yönetimidir.

Milli haklarımıza, egemenlik hukukumuza dört bir koldan saldıran da bugünkü CHP yönetimidir.

Soruyorum sizlere;

√ Türkiye düşmanlarına karşı bir miyiz? (Evet)

√ Terör örgütlerine, emperyalizmin planlarına karşı beraber miyiz? (Evet)

√ Milli birliğimizi, ebedi kardeşliğimizi birlikte savunacak mıyız? (Evet)

√ MHP’ye evet mi? Cumhur İttifakı’na evet mi? Recep Tayyip Erdoğan’a evet mi? (Evet)

Milli irade buradadır.

Karar da milletin, söz de milletin, hüküm de milletindir.

Milletin önünde ve üstünde hiçbir bir güç yoktur.

Kılıçdaroğlu ve zilletin diğer ortaklarının dış güçlerden icazet beklentileri rezalettir, düpedüz teslimiyetçiliktir.

Biz binlerce kilometre uzaklıktaki bir benzinlikte Türkiye’nin siyasi ve yönetim geleceği hakkında alçak kurguların yapıldığı hamburgerli masalara oturmadık, Allah muhafaza, oturmayı aklımızdan dahi geçirmedik.

Onlar ABD’ye gider, biz Elazığ’ın huzurundayız.

Onlar Birleşik Krallık’ta sokağa düşer, biz Adıyaman’ın kalbindeyiz.

Onlar zalimlerden medet umar, biz Diyarbakır’ın yüreğindeyiz.

Onlar kapı kapı gezer, biz Malatya’nın gözündeyiz.

Onlar muhannete minnet eder, biz Tunceli’nin gönlündeyiz.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi’yiz.

Biz Cumhur İttifakı’yız.

Her birlikte Türkiye’yiz, Türk milletiyiz.

Soruyorum sizlere;

√ 2023 yılında vatana, bayrağa, milli namusa ve milli haysiyetimize sahip çıkacak mısınız? (Evet)

√ 2023 yılında zillet ittifakından hesap soracak mısınız? (Evet)

√ Cumhurbaşkanı adayını bulmak için batıla hizmetkarlığa tamah eden yüz karalarına 2023 yılında bedel ödetecek misiniz? (Evet)

√ 2023 yılı gelip çattığında Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy verecek misiniz? (Evet)

√ Cumhuriyet’in yüzüncü yıl dönümünde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçecek misiniz? (Evet)

Gakkoşlar kararını vermiş, 2023’ün sonucunu şimdiden belirlemiş.

Allah sizlerden razı olsun diyorum.

Sözünüz sözümüzdür, iradeniz irademizdir, hedefiniz hedefimizdir.

Değerli Vatandaşlarım,

Değerli Dava Arkadaşlarım,

Bizim altına ve ayaklarına yılanların, çıyanların tutunduğu bir masamız yoktur, buna mukabil hamd olsun milletimiz vardır.

Umudumuz millettir, huzur kaynağımız milli birlik ve dayanışma ruhudur.

Biz masalara yüz sürmeyiz, masalarda keyif çatmayız, Elazığ ne diyorsa ona kulak veririz, Malatya ne istiyorsa onu yaparız, Adıyaman, Diyarbakır, Tunceli neyi hedefliyorsa onu söyler, ona hizmet eder, onunla bir ve beraber oluruz.

Sevdamız millettir, gücümüz devlettir.

Çünkü biz; Dedem Korkut’un, Ahmet Yesevi’nin, Hacı Bektaş’ın tarihten gelen sesiyiz.

Çünkü biz; Kürşad’ın, Ertuğrul neslinin, Milli Mücadele kahramanlarının maziden ulaşan seciyesiyiz.

Bizim duruşumuz, zedelenmek, aşağılanmak, hor görülmek istenen milli onurun duruşudur.

Birbirine benzemeyen partilerin ittifakıyla vücut bulan zillet bedeni, taşınması çok külfetli siyasi bir ağırlık haline gelmiştir.

Bunların ciddiye alınacak, itibar edilecek hiçbir projesi, hiçbir vizyon hazırlığı yoktur.

Temelleri çürük, kolonları yıkık, çatısı uçuk Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem lakırdısı dışında söyledikleri bir başka şey yoktur.

Kaldı ki Türkiye’ye inançları yoktur.

Türk milletine mensubiyet ve muhabbetleri buharlaşmıştır.

Henüz kimi Cumhurbaşkanı adayı gösterecekleri de derin bir anlaşmazlık ve tartışma konusudur.

Altılı masa istikrarsızdır, iradesizdir, ilkesizdir.

Dış güçlerle yan yana gelerek Türkiye’nin aleyhine sinsi bir tertibin içinde oldukları ayan beyan ortadadır.

2023 seçimlerine yaklaşık 7 ay kalmasına rağmen bir Cumhurbaşkanı adayı bile çıkaramadılar.

Kimi aday gösterecekleri belli değildir.

Zillet partilerinin her birisi ayrı tavda, ayrı havadadır.

Gündemleri başka başkadır.

Hiçbir siyasi başarısı olmayan, hiçbir tecrübesi bulunmayan, devlet nedir bilmeyen, diplomasiye kafaları basmayan malum belediye başkanlarının isimleri tekrar ısıtılıp kamuoyuna servis edilmektedir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın acemilerle, acem oyunlarına gömülmüş basit ve basiretsiz isimlerle aynı terazide tartıya çıkartılması cumhura, cumhurun başkanlık onuruna hem saygısızlık hem de nankörlüktür.

Zillet partileri çatışma ve çelişki halindedir.

Bölücü terörün siyaset ayağı HDP ise alayını markaja almıştır.

Bir AK Parti heyetinin anayasa değişikliği konusuyla ilgili Meclis’te grubu bulunan partileri ziyaret etmesi ve bunu da bizim doğal karşılamamız anlaşıldığı kadarıyla münafıkları rahatsız etmiştir.

Bizim gözümüzde PKK neyse HDP odur. Bu kesindir.

HDP neyse CHP aynısıdır. Bu da belgelidir.

PKK’nın siyasi bünyesi olan HDP ihanetin ve bölücülüğün merkez üssü, toplar damarıdır.

Daha fazla gecikmeye meydan bırakmadan Anayasa Mahkemesi tarafından HDP’nin kapatılması da mutlak ve hukuki bir mecburiyettir.

Hiç kimse HDP’yle ilgili bize parmak sallayamaz.

Sallayan olursa o parmakları kırmasını çok iyi bileceğimizi hiç kimse de unutmamalıdır.

HDP’yle ortaklık kuran, belediye başkanlığı kazanan, bu belediyeleri kazanç kapısına çeviren işbirlikçiler bize asla laf edemez, üst perdeden konuşamaz.

Aynı kaptan yiyenler, aynı hedefe kilitlenenler, aynı masada beşlik simit gibi dizilenler evvelemirde karanlık ilişkilerinin hesabını vermek zorundadır.

HDP-PKK, Mehmetlerimizin katilidir.

HDP-PKK, polislerimizin kanlısıdır.

HDP-PKK, Türkiye’nin husumet cephesindeki melanettir.

Kürt ve Zaza kökenli kardeşlerimin HDP’yle bağı asla yoktur.

Kürt ve Zaza kökenli kardeşlerim bizim can beraberimiz, ciğer paremizdir.

PKK’yla tek bir Kürt ve Zaza kökenli kardeşimin ne işi olacak ne de ilişkisinden söz edilebilecektir.

HDP’yle aleni siyasi ortaklık kuran, sıkışınca, zora girince, işle arpa sarınca birden bire şeklen çark eden siyasi zihniyetler kötünün de kötüsüdür.

Kimlerin kimlerle beraber olduğunu merak edenlere diyorum ki, aynaya bakın, masaya bakın, geçmişe bakın, PKK’yla kurduğunuz derin bağlara kafa yorun.

Şimdi siz söyleyiniz, öyle bir cevap veriniz ki, zillet ittifakı ne oluyor Elazığ’da diyerek oturdukları masanın altına saklansın.

√ CHP, İP, HDP, PKK, FETÖ, DEVA, Serok ve diğerleri birlikte değil mi? Ortak hedefleri yok mu? Cumhurun karşısında durmuyorlar mı? (Evet)

√ Bu itibarsız siyasi güruha karşı bir miyiz? (Evet)

√ HDP’yle sahnenin önünde itişip arkasında kucaklaşanlara Elazığ'ın kararını gösterecek miyiz? (Evet)

√ Emperyalizmin maşalarına, Biden’in muhalefetine Türkiye’nin kaç bucak olduğunu öğretecek miyiz? (Evet)

Elazığ’ı geçemezler, Adıyaman’ı yenemezler, Malatya’yı yıkamazlar, Diyarbakır’ı aşamazlar, Tunceli’yi ve Türkiye’yi mahcup edemezler, mağlup düşüremezler.

Bir oluruz, diri oluruz, birlikte duruş gösteririz, Türk milletinin hükmü şahsiyetini çiğnetmeyiz.

Son yurdumuzu harap ve bitap etmek isteyenlerin iki yakasından tutup sorulacak hesabı mahşere bırakmadan bu dünyada burunlarından fitil fitil getirerek sormasını biliriz.

Yaparız, başarırız, alayının hakkından Allah’ın izniyle geliriz.

Hala ve henüz Cumhurbaşkanı adayı bile bulamamış bir ittifakın umut olması, heyecan uyandırması, gelecekle ilgili inandırıcı olması akla ziyan bir beklentidir.

Bu durum beyhude bir oyalanmadır.

Kılıçdaroğlu, en son grup toplantısında ayağa kalk CHP, ayağa kalk Türkiye demiş.

Üstelik nefsine hakim olanların iktidarı geliyor diye konuşmuş.

CHP ayakta değil, ayaklar altındadır; sorumlusu da Kılıçdaroğlu’dur.

Türkiye ise zaten ayaktadır, seferdedir, zafere kilitlenmiştir.

Mühürlü kalpler bunu göremez.

Kalbi yabancı başkentler için atan gayri milli zihniyetler bu gerçeği anlayamaz, anlasa da anlatamaz, açıklayamaz.

Bunlar nefsine falan hakim değil, yabancılara hadim olan kötürüm siyaset anlayışlarıdır.

Sayın Kılıçdaroğlu, polemiği bırak da, mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın? Değil misin?

Neden susuyorsun? Niçin duruyorsun? Neyi bekliyorsun? Hangi mantıkla keçeyi suya atıp çıkan yerlerini taşa tutuyorsun?

Sayın Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı olacak yürek sende var mı onu söyle? Gözün kesiyor mu ondan bahset? Er meydanına çıkabilecek cesaretin var mı onu ifade et?

Cumhurbaşkanı adayını belirlemekten aciz bir zihniyete ve siyaset köhneliğine aziz milletimiz hiç onay verir mi?

Böylesi bir dağınıklığa, böylesi bir çarpıklığa, Cumhurbaşkanı’nın yetkilerini protokole bağlamayı düşünen siyaset ve hukuk cahillerine Türkiye’nin yarınları emanet edilebilir mi?

Geleceğin mimarı Cumhur İttifakı’dır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle her mesele kökünden çözülecektir.

Bu yeni yönetim sisteminin birinci beş yılı başarıyla geçmiş, onca zorluğa rağmen Türkiye her alanda ve her sahada yıldız gibi parlamıştır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, ikinci beş yılına çok güçlü bir şekilde girmeli, hayaller, hedefler ve özlemler yarım kalmamalıdır.

Maceraya atılmak, müphem ve muammaya davetiye çıkarmak çok tehlikelidir.

Sosyal ve ekonomik sorunların hepsi bitecektir.

İşsizliği yeneceğiz, yoksulluğun tıpkı terör gibi kökünü kurutacağız.

Her insanımızın elinden tutacağız, emeklilikte yaşa takılan, sözleşme çilesi yaşayan kardeşlerimize deva olacağız.

Bunların hepsini Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin imkanlarıyla yapacağız.

Cumhuriyet’in yeni yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı olacaktır.

İşte gördünüz, Özbekistan’ın Semerkant kentinde düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Liderler Zirvesinde beklendiği üzere KKTC gözlemci üye devlet olarak tasdik ve tescil edildi.

Böylelikle KKTC’nin tanınması yolunda tarihi bir adım atıldı.

Kutlu olsun, Türk Birliği var olsun, kardeşliğimiz daim olsun.

Türk Dünyası Medeniyet Başkenti ilan edilen Semerkant’a, bütün gönül ve kültür coğrafyalarımıza Elazığ’dan selam olsun.

Mutlu millet, güçlü devlet, huzurlu gelecek Cumhur İttifakı’yla inşa edilecektir.

Soruyorum;

√ Türkiye’nin gücüne güç eklemesi için bizimle misiniz? (Evet)

√ Milliyetçi Hareket Partisi’yle Cumhur İttifakı’na oy verecek misiniz? (Evet)

√  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a devam diyecek misiniz? (Evet)

Cumhur, 2023’te bizatihi varlığına sahip çıkacak, geleceğine sahip çıkacak, hakkına sahip çıkacak, hukukuna sahip çıkacak, tarihine sahip çıkacak, onuruna sahip çıkacak, sinesinden doğup diriliş ve yükseliş ümidi olan ittifakını sonuna kadar destekleyecektir.

Elazığ’dan aldığım işaret, gördüğüm gerçek de çok şükür budur.

Cumhur İttifakı’nın önü açıktır, zillet ittifakının siyasi ömrüyle birlikte önü de kapalıdır.

Cumhur İttifakı’nın iktidar ve istikbal yürüyüşünü durdurmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.

Türkiye’miz üzerinde hesabı olanlardan kim varsa, Rum’u, Ermeni’si, eşkıyası, teröristi, haçlısı, Müslüman katili, Türk düşmanı, insanlık kasabının hepsi zillet ittifakının arkasında sıraya girmiştir

Milletimizden ve coğrafyamızdan intikam almak isteyenlerin tamamı Kılıçdaroğlu’nun ve zillet ittifakının arkasında kuyruğa dizilmiştir. 

Böylesi bir zillete ne Allah razı gelecek, ne de milletimiz rıza gösterecektir.

Cumhur İttifakı belirsizliği aşacak, belaları söküp atacak, iç barış ortamını, ekonomik güvenliği ve toplumsal huzuru sağlam esaslara bağlayacak iradedir.

Cumhur İttifakı Türkiye’nin gücüne güç katacak ümit haznedarıdır.

Ortak anlam ve amaçtan tamamıyla uzaklaşmış zillet ittifakı akıntıda sürüklenen bir saldır, devlet ve millet düşmanlarıyla bağımlılık halinde yaşayan kirli bir kumpanyadır.

Biz yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.

Üreteceğiz, geliştireceğiz, Türkiye’yi huzur içinde ve güç birliği halinde büyüteceğiz.

Çağrımız birliğe, dirliğe, kardeşliğedir.

Çağrımız yükselen ve süper güç mertebesine çıkacak Türkiye’yedir.

“Komşusu açken tok yatmayacak” yüksek vicdanların,

“Fırat kenarında otlayan kuzunun” vebalini duyacak tertemiz gönüllerin,

“Aç iken doyurdum, çıplak iken giydirdim, az milleti çok kıldım” diyenlerin bulunacağı ve buluşacağı ahlaklı, adaletli, inançlı, erdemli, hakça paylaşımı esas alan bir topluma çağrıdır bizim çağrımız.

Çağrımız, önce ülkem ve milletim diyen her insanımızadır.

Çağrımız, bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyen her kardeşimizedir.

Çağrımız, milli birlik ve huzurlu yarınlara ulaşmak isteyen her vatan evladınadır.

Çağrımız her insanımızı kardeş, her yöremizi aziz bilen herkesedir.

Çağrımız çiftçimizin, emeklimizin, esnafımızın, memurumuzun, işçimizin, yetimlerimizin, şehit analarımızın, şehit yavrularımızın, tüm mazlumların çağrısıdır.

Çağrımız al bayrak altında toplanıp istikbale el ele, omuz omuza, tek nefes halinde yürüyüş çağrısıdır.

Ve bizim çağrımız tarihin akışını değiştirmeye sonuna kadar taliptir.

Türk milleti, köken ve mezhep farkı gözetmeksizin, kendisine biçilen kefeni yırtıp atma ferasetini gösterecek ve kurulan tehlikeli tuzaklara asla düşmeyecektir.

Vakit, hiçbir ayrım yapmadan, “bayrak”, “vatan” ve “millet” ortak paydasında buluşma vaktidir.

Vakit, göğsünü gere gere millete mensubiyet onurundan iftihar eden her bir insanımızla kucaklaşma vaktidir.

Bizim inanışımıza göre, Türkiye’de yaşayan 85 milyon vatandaşımız Cenab-ı Allah’ın kutsal bir emanetidir.

Bin yılın barışından ve kardeşliğinden doğmuş her insanımızı hasretle kucaklıyoruz.

Bütün samimiyetimizle ve muhabbetle ortak paydamızda buluşan herkese elimizi uzatıyoruz.

Ancak bölünme gayreti içerisinde olanları da affetmemizin mümkün olmadığını kararlılıkla beyan ediyoruz.

Bilinmelidir ki, bu vatan sokakta bulunmamıştır.

Bu devlet icazetle kurulmamıştır.

Bağımsızlığımız sömürgeciler tarafından ikram edilmemiştir.

Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk milli kimliği şehit kanlarıyla kazanılmıştır.

Biz, doğulusunu da batılısını da, güneylisini de kuzeylisini de, Alevi’sini de Sünni’sini de sadakat ve sevgiyle yoğrulmuş müşfik yüreğine sığdıran büyük bir davanın, kutlu bir hareketin mensuplarıyız.

Bu topraklara vatanım diyen,

Bu insanlara milletim diyen,

Bu bayrak benim,

Bu ülke benim diyen herkese gönlümüz açıktır.

Kuşkusuz günlük hayatın zorluklarının farkındayız.

Geçim sıkıntılarını da biliyoruz.

Ancak unutulmasın ki,

Yoksulluk bir gün giderilir.

Hiç kimse merak etmesin, enflasyon çıktığı gibi inecektir, hayat pahalılığı yenilecektir, bugün az yiyen yarın çok yiyecektir.

Kucaklaşmanın adresi büyük Türk milletidir.

İstikbalin ve istiklalin güvencesi Türkiye Cumhuriyeti devletidir.

Cumhur İttifakı, Lider Ülke Türkiye’nin mimarı, dünyaya Türkçe bakışın müdafisi, kızılelmanın kervan başıdır.

Bizler her zorluluğu aşacak şuur, ahlak ve inanç sahibiyiz.

Türkiye bir karar aşamasına gelmiştir.

Kaybedecek zamanımız yoktur.

Ya onurlu ve bağımsız bir millet olarak yaşayacağız,

Ya da küresel komplolara teslim olarak bölünme tuzağına düşeceğiz.

Bizim başka bir coğrafyada gelecek arayışımız yoktur.

Gelecek ay yıldızlı al bayrağımızın altındadır.

Bir milletin şerefi ve haysiyeti, ortak değerler üzerinde yükselen milli birliği ve kardeşliğidir.

Milli birliğimiz yara alır, kardeşlik ruhumuz sarsılırsa, bunun geriye dönüşü mümkün değildir.

İnancım odur ki, Türk milleti yapay ayrımlara, iç ve dış mahreçli sinsi çabalara fırsat vermeyerek tarihi beraberliğini sonsuza kadar sürdürecektir.

Bunu başarmak; tarihe, aziz milletimize ve gelecek nesillere şeref ve namus borcumuzdur.

Bu borcun ödeneceği tarih 2023 yılıdır.

2023 Lider Ülke Türkiye ülkümüz gerçekleşecek, elbette olacak birlikte olacaktır.

Ülkümüzle ülkemiz huzurlu ve refah dolu yarınlara kavuşacak, elbette olacak birlikte olacaktır.

Adaletli paylaşım, hakkaniyetli bölüşüm, insanca yaşam ortak kaderimiz olacak, elbette olacak birlikte olacaktır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile siyasi ve ekonomik istikrar korunacak, elbette olacak birlikte olacaktır.

Aklın ve bilimin hakim, hukukun ve adaletin üstün olduğu bir iklim oluşturulacak, elbette olacak birlikte olacaktır.

Anadolu yeniden bilimin ve medeniyetin beşiği olarak öne çıkacak, elbette olacak, birlikte olacak, beraberce başarılacaktır.

Ortak inanç ve şuurla, kutlu ülküler doğrultusunda kenetlenmiş iman neferleriyiz ve Türkiye’nin aşılamayacak, hisarları yıkılamayacak irade kalesiyiz.

Bizim anlayışımız ve kavrayışımızda “Herkes eşittir Türkiye’dir.”

Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyen her vatan evladıyla yolumuz birdir.

Biz birlikte Türkiye’yiz diyen herkes bu milletin vazgeçilmez ferdidir.

Son defa soruyorum sizlere;

√  2023 yılında cumhurun zaferine hazır mısınız? (Evet)

√  Cumhurun muazzam iradesini sandıkta gösterecek misiniz? (Evet)

√ Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milliyetçi Hareket Partisi’yle Cumhur İttifakı’na sonuna kadar destek olacak mısınız? (Evet)

Hepinize müteşekkirim. Azınız çok, eksiğiniz tamam olsun inşallah.

Bu evetler sayesinde önümüzdeki yıl yapılacak seçimler, büyük milletimizi tıpkı asırlar öncesinde olduğu gibi Lider Ülke Türkiye ülküsüne götürecek yolun da başlangıcı olacaktır.

Milli birlik ve kardeşliğimiz, milli hâkimiyet ve hükümranlık haklarımız sonsuza kadar var olsun diyorum.

Hepinizi saygılarımla selamlıyorum.

Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun.

Sağ olun, var olun, Cenab-ı Allah’a emanet olun.

Ne Mutlu Türküm Diyene."

Bakmadan Geçme