2. Türkiye Avrupa İş Dünyası Ödülleri 19 temmuz'da sahiplerini buluyor

İSTANBUL- BHS GROUP MEDYA tarafından 2. kez organize edilen Türkiye-Avrupa İş Dünyası Ödülleri 19 Temmuz Çarşamba akşamı Şişli Radisson Blu Hotel İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İSTANBUL- BHS GROUP MEDYA tarafından 2. kez organize edilen Türkiye-Avrupa İş Dünyası Ödülleri 19 Temmuz Çarşamba akşamı Şişli Radisson Blu Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Almanya başta olmak Avrupa ve Türkiye’nin en başarılı isimlerinin sahne alacağı tören, birçok ülkeden katılımcıları bir arada buluşturacak. Avrupa’nın ve Türkiye’nin önde gelen Sanat, Siyaset, Spor ve Bürokrasi alanından birçok isim, başarısını bu gecede taçlandıracak. ATV Avrupa medya sponsorluğunda yayın akışı sağlanacak olan törende başarılı insanların özel anlarına yer verileceği belirtildi. Organizatörler Atakan Taşur ve Koray Bozat tarafından yapılan açıklamada “Gecenin nihayi amacı İş Dünyası’nın birbirleriyle buluşup ülkeler arası ticaret hacmini geliştirmek, hem de nitelikli bir network ağı oluşturmaktır. Türkiye ve Avrupa’da yerli ve milli üretim yapan şirketleri ödüllendirerek Dünya’da Türk markasını önemli bir değer haline getirmektir” ifadelerine yer verdiler. (Birlik Haber Ajansı-BHA)


 

Bakmadan Geçme