2'nci Ordu İstihkam Alay Komutanı, Albay Mehmet Bahtiyar 19 Mayıs Töreni'nde Sporcuları Tebrik Etti

Malatya 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri ve Kutlamaları Bu Yıl İlimizde Görkemli ve Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı.

Malatya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104’üncü yılı kutlandı. Malatya Park AVM önünde gerçekleşen törene yoğun katılım sağlandı.
İlimizde düzenlenen 19 Mayıs Etkinliklerine ve Kutlamalarına Çadır Kent'te yaşayan Oryantiring ve Karate Sporcularımız katılım sağladı.
19 Mayıs Töreni'nde Malatya 2’nci Ordu İstihkam Alay Komutanı , Albay Mehmet BAHTİYAR tören esnasında protokoldeki yerinden kalkıp depremzede sporcuların yanına gelip onlara devletin şefkati ve sevgisini gösterip sporcuları kucaklaması sporcu aileleri ve antrenörleri  duygulandırdı.
Tören sonrası bu nazik davranışının ardından 2’nci Ordu İstihkam Alay Komutanı , Albay Mehmet BAHTİYAR sporcu ve antrenörler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN Oryantiring ve Karate Ailesi olarak bu yıl İlimizde  düzenlenen 19 Mayıs Etkinlik ve Töreni'ne deprem çadırında yaşayan sporcularımız ile katılım sağladık. Resmi tören  esnasında bizlerin yanına gelerek sporcularımızı sevip onların halını hatırını sorup birebir yakından ilgilenen 2’nci Ordu İstihkam Alay Komutanı , Sayın Albay Mehmet BAHTİYAR bizleri onure edip gururlandırdı. Sayın komutanımıza bu nazik davranışından ötürü çok teşekkür ederiz. Dedi.
 

Bakmadan Geçme