19. PTT Bölge Müdürlüğü Malatya'da Kuruluyor
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 19. PTT Bölge Müdürlüğü'nün Malatya'da kurulacağını açıklayarak, kamuoyunda gündeme gelen Elazığ ve Gaziantep'e bağlanma iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu.
MALATYA (MHA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 19. PTT Bölge Müdürlüğü’nün Malatya’da kurulacağını açıkladı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Malatya açısından önemli bir gelişmeyi kamuoyuyla paylaştı. Başkan Er, son günlerde gündeme gelen Malatya PTT Müdürlüğü’nün Elazığ ve Gaziantep’e bağlanacağı yönündeki iddiaların aksine, 19. PTT Bölge Müdürlüğü’nün Malatya’da kurulacağını duyurdu.
Başkan Er açıklamasında, “Yaptığımız yoğun ve kararlı görüşmeler neticesinde, 19. PTT Bölge Müdürlüğü Malatya’mıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Bu önemli kazanımın şehre kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Er, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na, AK Parti Malatya milletvekillerine, AK Parti İl Başkanı Ali Bakan’a ve PTT Genel Müdürü Dr. Hakan Gülten’e şükranlarını sundu.
19. PTT Bölge Müdürlüğü’nün Malatya’da kurulmasıyla birlikte, kentte kamu hizmetlerinin daha etkin ve hızlı yürütülmesinin hedeflendiği belirtildi.
Bakmadan Geçme