14 Mayıs'tan zaferle çıkacağız

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan,

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, “14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti milletvekili adaylarımız ile büyük bir zaferle çıkacağız” dedi.

 

Özcan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Özcan, seçim çalışmaları kapsamında Arguvan ve Arapgir ilçelerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Malatya'daki Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ve temsilcileriyle de bir araya gelen Özcan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin önemine dikkat çekti.

 

“MALATYA’YI YENİDEN AYAĞA KALDIRMAK EN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDEMİZ”

Özcan, birinci gündem maddelerinin ‘deprem’ olduğunu kaydederek, “Merkezi hükümetin, bu şehrin siyasi otoritelerinin özellikle de AK Parti milletvekili adaylarımızın birinci gündem maddesi Malatya’yı yeniden gerek yerinde dönüşümle gerekse devletimizin ve belediyemizin belirlediği noktalarda yeniden barınma alanlarını oluşturmaktır. Merkezde de çarşı diye tabir ettiğimiz esnafımızın ticarethanelerini hızlı bir şekilde inşa etmek. Bununla birlikte şehrimizi de yeniden ayağa kaldırmak en önemli gündem maddemiz” dedi.

 

“ŞEHRİN İMARI VE İNŞASINDA STK’LARIN CİDDİ KATKI SUNMASI LAZIM”

Şehri yeniden imar, inşa ve ihya ederken merkeze insanı oturtacaklarını dile getiren Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şehirler insanlarla yaşarlar ve insan gibidir. Bu konuda da özellikle hassasiyeti, insan ve insan hayatının ön planda olduğu sivil toplum örgütlerimizin buna ciddi anlamda katkı sunması lazım. İnşallah önümüzdeki dönemde şekillenmeye başladıkça sizlerden ciddi anlamda destek almak gerekiyor. Bizlerde 14 Mayıs’ta seçimden hemen sonra şehrin yeniden inşası konusunda sizlerle yakın bir iş birliği kuracağız.”

 

“ÜLKEMİZ KAZANIMLARINI SÜRDÜRECEK”

14 Mayıs’ın Türkiye için önemli bir eşik olduğunu ifade eden Özcan, “Türkiye 21 yıllık bütün kazanımlarını sürdürecek. Ülkemizin bu coğrafyada İslam ülkelerinin ve Türki cumhuriyetlerin umudu olarak yeniden devam ettireceği bir kazanımla yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın arkadaşları olarak Malatya’mızın hakkını koruyup, yereldeki sıkıntılarını yetkili kurullara doğru zamanda ve doğru cümlelerle aktaracağız. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti milletvekili adaylarımız ile büyük bir zaferle çıkacağız” diye konuştu.  

Bakmadan Geçme