'14 Mayıs'tan Zaferle Ayrılacağız''

Melekbaba Mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan, Malatya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti'ye olan güveninin 14 Mayıs Seçimlerinde sandıklara bir kez daha yansıyacağını ve zaferle ayrılacaklarını söylediler.

Melekbaba Semt Konağında çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilk olarak söz alan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, 14 Mayıs Seçimlerini yüzyılın seçimleri olarak gördüklerini ifade ederken, “ Milletvekili Adayımız olan Abdurrahman Babacan heyecanlı, genç, donanımlı ve bilgili bir isim olarak Malatya’ya hizmet etmek için yola çıktı. Bugün kendisiyle birlikte Melekbaba Mahallemizin güzide sakinleriyle bir araya geldik. Melekbaba mahallemize bizler inanıyoruz, ‘doğru zaman doğru adam’ diyerek tercihlerini Cumhurbaşkanımız ve AK Partiden yana kullanacaklarına inanıyoruz. Yüzyılın seçimine doğru giderken ‘bir oy Sayın Cumhurbaşkanımıza bir oyda AK Partiye’ sloganıyla hemşehrilerimizin oylarına talibiz.” şeklinde konuştu.
“Türkiye’nin ikinci yüzyılını inşa edecek olan kadroları seçeceğimiz çok kritik bir seçime hazırlanıyoruz.” sözleriyle konuşmasına başlayanYeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise “Bundan önceki seçimlerde yüzde 80 üzerinde AK Partiye oy veren Melekbaba mahallemiz bugüne kadar bizi hiç mahcup etmedi. 14 Mayıs'ta da mahcup etmeyeceğine ben kalpten inanıyorum. 14 Mayıs’ta bir anlamda ülkemizin ve milletimizin geleceğini oylayacağız. Ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğünün yanı sıra çocuklarımızın bekası için oy kullanacağız.Ülkemizin Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlı ve iradeli duruşuyla birlikte kazandığı sayısız eserin devamı için, dünyada daha fazla sahibi olmak için, ülkemizin her alanda daha fazla kalkınması için hep birlikte ‘doğru zaman doğru adam’ anlayışı etrafında bir araya gelip, 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Milletvekili Adaylarımızı yüksek bir oyla seçmeliyiz. ‘Halka Hizmet Hakka Hizmet’ anlayışından yola çıkarak son 21 yılda her alanda ülkemize çağ atlatan Sayın Cumhurbaşkanımızla güçlü bir geleceğe doğru hazırlanmalıyız. Yeter ki bir olalım, beraber olalım ve hayata geçen dev yatırımları silmeye çalışanlara fırsat vermeliyim.” diye konuştu.
14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından önemli olduğunu söyleyen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan, “ Hep birlikte bir hizmet yolculuğuna çıktık, Rabbim sonunu hâyırla bitirmeyi hepimize nasip etsin.14 Mayıs’ta bir nevi ülkemizin kaderini oylayacağız. Ülkemizin daha fazla gelişmesi ve kalkınmasını ön plana alarak sandıklara gitmeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hayata geçen dev yatırımlar ortada, bunların sayısını artırmak için 14 Mayıs çok önemlidir. Bizler hemşehrilerimize sonuna kadar güveniyoruz. Bugüne kadar Cumhurbaşkanımızı ve AK Partiyi yalnız bırakmayan, her seçimde büyük destekler veren değerli hemşehrilerimiz ve Melekbaba mahallemizin kıymetli sakinleriyle birlikte sandıklardan büyük bir zaferle ayrılacağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme