14 Mayıs Cumhur İttifakının Zaferiyle Sonuçlanacaktır

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Gedik Mahallesinde gerçekleşen istişare toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Gedik Mahallesinde gerçekleşen istişare toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Ülkemizin geleceği için büyük önem taşıyan 14 Mayıs seçimlerinde Malatya’lı hemşehrilerimizin teveccühü ve desteğiyle inşallah Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı seçeceğiz.” diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ile AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı mensupları, seçim gezileri kapsamında ziyaret ettikleri Gedik Mahallesinde yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

Gösterilen ilgiden dolayı mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunan AK Parti Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, “ AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarımızda çok önemli faaliyetler yürüten ve bu seçimlerde de Milletvekili Adayımız olan Sayın Vahit Atalan’la birlikte sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizler her zaman durmak yok yola devam diyoruz ve 14 Mayıs seçimlerinde bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımızı seçmek için çok yoğun çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ise konuşmasında Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçtiğine vurgu yaparken şunları söyledi; “ İnşallah el ele vererek deprem yaralarımızı birlikte saracağız, biz çok güçlü bir milletiz.14 Mayıs bir milattır, bu önemli seçimde de Sayın Cumhurbaşkanımızı seçerek hem güçlü devlet güçlü millet olgusunu daha sağlam hale getireceğiz hem de bu kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz.” diye konuştu.

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıdığını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya’ya ayrı bir sevgisi ve ilgisi olduğunu, bu sevginin 14 Mayıs’ta sandıklarda karşılık bulacağına inandıklarını ifade etti.

AK Parti iktidarları döneminde yapılan büyük eserleri ve hizmetleri hazmedemeyenlerin olduğunu sözlerine ekleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,“ Ülkemizin hem bugünlerini hem de yarınlarını ilgilendiren çok önemli bir seçime doğru gidiyoruz. Malatya’ya karşı her zaman ayrı bir ilgisi, sevgisi ve desteği olan Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha seçerek, 14 Mayıs gecesi büyük bir zafer daha kazanacağız.  Gönlü, yüreği ve sevdası Sayın Cumhurbaşkanımızdan yana olan çok kıymetli hemşehrilerimizin diğer seçimlerde olduğu gibi gönülden katkılarıyla bu önemli seçim sürecini de hep birlikte el ele vererek başarıyla sonuçlandıracağız.AK Partiye her dönem desteğini eksik etmeyen Gedik Mahallemizin güzel sakinlerinin bu samimi desteği bizleri mutlu etmektedir. Bu şirin mahallemizin daha güzel hale gelmesi için çok güzel yatırımlar yaptık, inşallah bunların devamı gelecektir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları değerli hemşehrilerimiz yakından görüyor, biliyor ve farkındadır. Böylesine kritik bir süreçte Türkiye’nin bugünlerini ve yarınlarını düşünerek Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında daha fazla kenetlenmeli, onun güçlü liderliğiyle birlikte geleceğe daha umutla ve güvenle bakmalıyız. AK Parti döneminde ülkemize kazandırılan büyük eserleri ve hizmetleri hazmedemeyenler, bu güzellikleri görmek istemeyenler ve ülkemizi itibarsızlaştırmaya çalışanlar var. Sayın Cumhurbaşkanımız ve yol arkadaşları da bunlarla sonuna kadar mücadele ediyorlar. Bizler yerelde Sayın Cumhurbaşkanımızın hem elini güçlendirmek hem de bölgemize daha fazla yatırım gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Yaparsa AK Parti yapar, doğru zamanda doğru adam diyoruz ve doğrusu Recep Tayyip Erdoğan diyoruz.” şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan ise, “Diğer seçimlerden daha farklı seçim süreciyle karşı karşıyayız. Bugün ilk defa yedi benzemezin bir araya geldiği bir masa ve bir güruhla mücadele eden bir Cumhur İttifakımız var. Geçmişte 28 Şubat’ta bizlere zulüm edenler ile mağdur olanlar bir taraftadır, bir tarafta da Kandilin ve PKK’nın temsilciliğini yapanlar var. Bizler 14 Mayıs’ta sadece bunlarla mücadele etmeyeceğiz, biz hizmet kervanının devamlılığı için bunları sandıklara gömmemiz gerekiyor.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme