11. Sürü yönetim elamanı (çobanlık) kursu başladı

11. Sürü yönetim elamanı (çobanlık) kursu başlangıcı için Koyun keçi birliği binası toplantı salonunda ilk derse başlandı.

   11. Sürü yönetim elamanı (çobanlık) kursu başlangıcı için Koyun keçi birliği binası toplantı salonunda ilk derse başlandı. Tarım platformu ve birlik başkanı İhsan AKIN, Battalgazi Halk Eğitim müdürlüğü usta öğretici Veteriner tkn. Hocası Bahriye AKAR, proje teknik elemanları ve Sürü yönetim elemanı kursiyerleri eğitime katıldı.
Tarım platformu ve Birlik Başkanı Sn. İhsan AKIN; 
Çok değerli yetiştiricilerimiz, öğrencilerimiz bugün 11. Sürü yönetim elemanı (çobanlık) kursumuzu açıyoruz. Kursumuzda toplamda 104 saatlik eğitim ve bu eğitimden sonraki değerlendirme sınavından başarılı olan öğrencilerimiz sertifikalarını almaya hak kazanacak. Buradan kazanmış olduğunuz bilgiler sonucunda ilgili kurum ve kuruluşlarda bu belgeyi kullanarak ekstradan puan alacaksınız Tarım ve Hayvancılık alanında teknik ve pratik anlamda daha tecrübeli olacaksınız. En önemlisi de edinilen bilgileri sahada yani pratikte çalışmalar uygulayacaksınız. Tekrar kursumuz hayırlı olsun. İlçe milli eğitim ve Battalgazi Halk Eğitim müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz dedi. Programda Ayrıca kursta 2023 yılı birlik logolu takvimler kursiyerlere dağıtıldı.

                       Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın
 

Bakmadan Geçme