Yüzme Kursuna Yoğun İlgi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Belediyesi tarafından çocuklara yönelik olarak düzenlenen yüzme kursunu ziyaret etti.

Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen yüzme kursunu ziyaret eden Başkan Yanılmaz,  çocuklarla yakından ilgilenerek kurs hakkında görevlilerden bilgiler aldı.

Başkan Yanılmaz, Elazığ Belediyesi olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde birçok kurs açtıklarını ve yavrularımızın yaz sezonunu dolu dolu geçirmeleri için birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek şunları kaydetti. “Yaz spor okullarımızdan yüzme eğitimlerimizin verildigi spor eğitim alanındayız. Yaklaşık 500 öğrencimiz bu sezon yüzme öğrenmek için belediyemize müracaatlarını yaptırdılar. Bir öğretmenimize 15 öğrenci düşecek şekilde antrenörlerimiz ile eğitimlerini alıyorlar. Kız öğrencilerimize bayan antrenörlerimiz, erkek öğrencilerimize de erkek antrenörlerimiz eğitimi vermektedir. Gördüm ki eğitimler gayet başarılı gidiyor. İnşallah bu eğitimlerinin ardından, yüzme eğitimi almış evlatlarımız arasından yarışmalara hazırlanacak olan sporcularımız yetişecek ve yarışmalara Elazığ Belediyesi olarak katılmış olacağız. Ayrıca yaz Futbol Spor okulumuz, tenis ve basketbol okullarımız ise 15 Temmuz itibariyle açılacak ve yine 12 yaş altı yavrularımıza hizmet vermiş olacağız. Belediyemiz Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM) tarafından yine çocuklarımıza yönelik yaz kampını geçtiğimiz hafta başarı ile sonuçlandık. Çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi bir şekilde değerlendirmeleri ve kişisel gelişimlerini artırmalari için Elazığ Belediyesi olarak birçok çalışmamız var ve çalışmalarımız devam ediyor.” Dedi.

Bakmadan Geçme