Yıldırım, 'Malatyalılar kötünün iyisine mecbur değil, artık Yeniden Refah var'

Pütürge ilçesinde Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk'ün programına katılarak oy ve destek isteyen Bilal Yıldırım, mahalle toplantılarını sürdürdü.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 31 Mart’ta Malatya’da Ahlaklı Belediyeciliğin başlayacağını belirterek, “Malatyalılar kötünün iyisine artık mecbur değil, çünkü artık ahlaklı belediyeciliğe talip olan Yeniden Refah Partisi var. Malatyalılar yıllarca kötünün iyisine mecbur bırakıldı. Artık o yıllar geride kaldı” dedi.

 

Bilal Yıldırım, “Yaşanılabilir bir Malatya'yı, depreme hazırlıklı bir Malatya’yı birlikte inşa edeceğiz. Yeniden Refah Partisi olarak, milletimizin önüne yeni ve temiz bir belediyecilik anlayışını koyuyoruz. Malatyalılar kötünün iyisine artık mecbur değil, çünkü  ahlaklı belediyeciliğe talip olan Yeniden Refah Partisi var. Malatyalılar yıllarca kötünün iyisine mecbur bırakıldı. Artık o yıllar geride kaldı. Malatyalılar, 31 Mart günü oy kullanırken iyi olan, ahlaklı siyaset yapan Yeniden Refah Partisi’ni tercih etmeli. Çünkü biz farklıyız, çünkü biz rantçılara hizmet etmiyoruz, biz çürük bina yapan müteahhitlerin arkadaşları ve ortakları değiliz” şeklinde konuştu.

 

Bilal Yıldırım, “Depremin acılarını ve yaralarını hep birlikte saracağız. Kiracılarımızı asla yalnız bırakmayacağız. Maddi durumu elverişsiz olan ve yardıma ihtiyacı olan kiracılarımız için Belediye olarak 5 Bin TL Nakdi Kira Yardımı yapacağız.” dedi.

 

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Depremin acılarını ve yaralarını hep birlikte sarmak adına, Malatya Büyükşehir Belediyemizi sosyal belediyecilikte Türkiye'nin en iyi Belediyesi yaparak yardıma ihtiyacı olan Ev Hanımı kardeşlerimize 5 Bin TL nakdi destek vereceğiz. Ev Hanımlarının üretim ve istihdamını destekleyecek ve Malatyalı kadınların her daim yanında olacağız.”  sözünü de verdi.

 

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Bu seçim sürecinde kapı kapı gezdik, hemşehrilerimizle bir araya geldik. Allah'a şükürler olsun kimse bizi kapısından kovmadı. Gittiğimiz her yerde sohbet ve muhabbet ettik, hemşehrilerimizle hemhâl olduk, istişarelerde bulunduk. Malatya'nın sorunlarını biliyoruz, çözüm Milli Görüş.” dedi. 

Bakmadan Geçme