Yeni Malatyaspor Seth İle 3 Yıllığına Anlaştı

Süper Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Muenfuh Seth Sincere ile anlaştı. Nijeryalı genç...

Süper Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Muenfuh Seth Sincere ile anlaştı. Nijeryalı genç oyuncu daha önceden Antalyaspor’da denemeye alınmıştı.

Sarı siyahlılar, TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselirken ilk olarak Nijerya U23 Milli Takımında, Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Okechuwku Godson Azubuike ile birlikte forma giyen 19 yaşındaki savunma oyuncusu Muenfuh Seth Sincere ile prensip anlaşmasına varmıştı.

Nijerya 23 Yaş Altı Milli Takım oyuncusu 19 yaşındaki sağ bek ve stoper Sincere Seth’i Antalyaspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay’da bir süre antrenmana alarak takip etse de Evkur Yeni Malatyaspor elini hızlı tuttu ve genç oyuncuyla her konuda anlaştı. Sincere ile 3 yıllık anlaşma imzalandığı öğrenildi.

19 yaşındaki Sincere Seth stoper ve sağ bek mevkilerinde forma giyiyor. 28 Nisan 1998’de Nijerya’da doğan Seth, İlk profesyonel maçını Nijerya U23 takımında yaptı. Genç defans oyuncusu, Rio Olimpiyatları’nda da forma giymiş ve savunmadaki müdahaleleriyle herkesi kendisine hayran bırakarak, birçok takımın dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Bakmadan Geçme