M. Said Yalçın

Yine Yıkıldık.!

M. Said Yalçın

Benim içinde bulunduğum MHP  camiamda Bülent Avşar Başkan İl başkanlığı görevine talip oldu,  beni yönetimine layık gördü.! Sağ olsun ona ve Camiama layık olmaya çalışacağım.! Seçilen  Bülent Avşar Başkanıma da Yeni görevinde başarılar dilerim.

 

Malatya ve E.Y.Malatya spora gelince, Sevincimizin tavan yapacağına inandığımız bir maçta nasılda tavan yaptı inanılır gibi değil.! Maç öncesi düşüncemiz ve maç başlayınca yaşadığımız! Golden sonrası ve ap ayrı bir ikinci yarı.! Erol Hoca’nın açıklaması nasıl! Başakşehir hiçbir takıma bu kadar pozisyon vermedi.!Hocam ikinci yarıdaki oyunumuzu neden maçın başında oynamadık diye sormazlarmı.! Maça aynı şekilde başlasak ne olurdu.! Başak şehir değil hangi takım olsa aynısı olurdu.! İlk yarı belki de  topla oynama rekorunu Başak Şehir kırdı.! % 73 Başakşehir  % 27 E.Y.Malatyaspor. Hoca böyle topla oynayan takıma gol atabilirmiyiz.? Atamayız ve atamadık.! İkinci yarı ne oldu sihirli değnekmi değdi.! 2  -   0   ile 5  - 0 ın arasında ne fark var ikiside 3 puan almıyormu.! Maça cesaretli başlasak daha iyi olmazımıydı.Medicol Park.Şehirin usta ayaklarını neden kitlemedin.?

Erol hocam! Bir Murat Akça ile başlasan Adebayor’ı ve de Visca’yı  kitlese ne olurdu.? İşte bunun cevabını Erol Hoca verecek.! Bence diyet borcunu ödedi.! Cissokho tam bir fiyasko.! Visca’yı onunla tutmak utanç verici ve gülünç! Türkiye liglerinin en iyi isimlerden biri! Bir pozisyonda nal toplattı. Cissokho’ya geriden geldi 3 metre fark yaptı. Karşısına onunla boğuşacak birini koysa maç böyle olmazdı.!  Kısacası Erol hocaya ben yakıştıramadım.! Hocaya çok inananlardan biriyim.! Amma dün hoca yazılıyı geçemedi.!

 

Birde maçtan sonra çıkışta yaşananlar araçların saygısızlığı.! Ben gideyim mantığının önüne geçilmesi için stadyumun çıkışından ana yola kadar Trafik polisleri olup trafiğe yön verse daha düzgün ve daha erken gidilebilir.! Kısacası maç öncesi düşüncemiz baş edeceğiz dediğimiz takımla baş edemedik.! Abdullah hoca haklıydı.! Korkusundan.! Amma Erol hoca korkuyordu.! Az cesaretli olsa işlem tamamdı.! Olabilirdi.! Amma olmadı.! Sağlık olsun.! Artık önümüzdeki maça bakacağız.! Canımız sağolsun..

Yazarın Diğer Yazıları