M. Said Yalçın

Sağlam ile Sağlam Adımlar Atılabilir..!

M. Said Yalçın

Takımımız Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lige hazırlanıyor. Sağlam adımlar ile..Sağlam derken aman ha aman yanlış anlaşılmasın.. Teknik babında  yazdım. Yani Ertuğrul Sağlam ve ekibi ile sağlam adımlar atıyoruz vesselam…

Transferler hakkında bilgi sahibi olmak için, ligi beklemek gerek. Nihayetinde bir futbolcunun özellikle yabancı futbolcuların adaptasyon dönemi zor geçer. Bu dönemde şükürler olsun ki, Sağlam bir Ertuğrulumuz var..Sağlam bir teknik heyetimiz var .. Nasıl ki bundan öncede İrfan Buz ve ekibi için aynı şeyleri söylüyorduk, şimdi de Ertuğrulumuzu desteklemek için elimizden gelen tüm fedekarlığı yapacağız. Yapma zorunluluğumuz var çünkü. İrfan Buz ve ekibini , baştacı ederken, süper lig’e çıkmamızda en büyük emek sahipleri oldukları içindir. Yani desteklememiz boş değildi. Taraftarlarımızdan bir çok mesajlar alıyoruz, sosyal paylaşım sayfalarından. Neden Yönetime bu denli destek sağlamıyorsunuz da, hep teknik adamlara destek veriyorsunuz şeklinde. Yahu başarı teknik adamlarla geliyor da ondan. Vizyon, tecrübe hepsi teknik adamlarda var ,Ve Nasıl ki İrfan Buz ve ekibinde olan vizyon ve tecrübe, şimdi de sağlam bir şekilde Ertuğrul hocamızda ve ekibinde görüyoruz da ondan.

Yönetimde bu vizyonu maalesef görmüyorum. Her zaman söyledim söylemeye de  yazmaya da , proğramlarım da söylemeye de devam edeceğim. Kimse kusura bakmasın. Kimse benim babamın oğlu da değil. Şu andaki yönetimde vizyon, lobi süper ligi kaldırabilecek bir beceri görebiliyorsanız, demek ki bizde iş yok. Biz futbolu bilmiyoruz bazı kendini duayen gören basın gibi. Varsın görmeyelim, varsın biz futbolu da bilmeyelim aman, önemli olan takımın başarısı. Süper ligde’de maddi bağlamda sorunlar yaşanmazsa , Ertuğrul hoca ile başarıdan başarıya koşacağımıza inanıyorum.

Yapılan transferler var. Nihayetinde bir Galatasarayı gördük. Mahalle takımına UEFA da elenmesi şaşırtıcı gibi görense de, bu takımın hem yönetiminde hem de teknik ekibinde sorunlar olduğu için başarısızlık gelmiş durumda. Ama Yeni Malatyaspor eşit. Yani teknik anlamda hep başarılıyız. Ama yönetim bazında bunu söylemek mümkün değil.  1.lig’den Süper lig’e çıkarken teknik ekibin başarısı olduğu için rahattık. Şimdide öyle olacak sanırım.

Stad işinde sorunlar büyük. Umarım Malatya’nın mülki idari amirleri lig başlamadan sorunları hallederler. Sayın Valimizin bu işin halledilmesi yolunda sıkı çalışmaları mevcut. Nitekim şimdi yine vizyon sahibi yönetim yüzünden bu çileler diyecem, bana diyeceksiniz ki ne alaka?. Arkadaşım sen kocaman bir futbol kenti olan , ve futbola aşık bir şehrin başkanısın veya yönetimisin. Bu stad elli defa ihaleye girdi. Elli defa el değişti.  Süper lig’e yetişmesi için ne yaptın yahu? Şimdi cebelleş ki, stad sezona kavuşsun. Aslında bir Beşiktaş, Ya da bir Fenerbahçe yönetiminden yardım talep edilirdi. Bilmiyorsan tabiki, Bilmemek ayıp değil zaten öğrenmemek ayıp. Bu kadar insanı mahcup etmenin bir anlamı yok değil mi?.

Şahsım yineliyorum …Ve diyorum ki tüm taraftarlarımıza; Ertuğrul Sağlam ve ekibine destek olmayı ihmal etmeyin…Onunla ve ekibiyle başarı sağlanacaktır. Bundan en ufak bir kaygım bulunmamaktadır.

 

Yazarın Diğer Yazıları