M. Said Yalçın

Her Kesimden Tepki...

M. Said Yalçın

Yeni Malatyaspor kamp çalışmalarını Bolu'da sürdürmekte. Nitekim tepkiler ise çığ gibi büyümekte.2.lig ve 1.lig den başlayan serüvende tek söylediğim yazdığım ve korktuğum sorunun yönetim olduğunu yazmıştım.

Süper Lig'e çıkmak kadar sevindirici bir olay olmasa gerek. Hepbirlikte çılgınlar gibi sevindik.Nitekim takımı ve kulübü bekleyen büyük sorunu kimse görmedi. Herkes günü birlik sevince kapıldı.Demediler ki, biz bu yönetimle süper lig'de ne halt edeceğiz diye..İşte biz bundan 3 sene öncesinde hem radyo proğramlarımızda hem de makalelerimizle bu sorunu dile getirmeye çalıştık, çalıştık da duyan varmıy dı? yok du. Dedim ya herkes günü birlik sevincin sarhoşu olmuştu.

Biliyorsunuz ki geçtiğimiz haftalarda kocaman bir fos mali kongre geçirdi takımımız. 90 milyon olan bütçe bugünlerde yanlış haber vasıtasıyla yalanlandı.Yani vesselam biz ne ettiğimizin farkında değiliz. Körü körüne daldık ve uzun uzadıya vurdumduymazlık mantalitesiyle gidiyoruz. Kısacası üstad Aşık Veysel'in dediğim gibi, Uzun ince bir yoldayım,Gidiyorum gündüz gece, Bilmiyorum ne haldeyim,Gidiyorum gündüz gece misali..

Yapılan transferler var ve transferlerin devam edeceği sinyaller var.Kalan futbolcular var ve giden futbolcularımız var. Kalan futbolculara olumlu bakan var olumsuz bakan var. Giden futbolcularımıza da aynı düşüncelere sahip taraftarlarımız ve futbol duayenlerimiz var. Şahsım teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği rapor doğrultusunda  yönetimin hareket ettiği. Öyle düşünüyorum. Nitekim hocanın işi hakikaten çok ama çok zor. Yani aşağı tükürsem sakal, Yukarı tükürsem bıyık misali. Karar vermesi hakikaten çok zor hocanın. Allah yardımcısı olsun. Geçen haftada belirttiğim üzere, 2 maç ya da 3 maç olumsuz sonuç sonrası doğuracak sonuçlara katlanması gerek.Şahsım her daim bu sene de Ertuğrul hocanın ve ekibinin yanında olacağız. Sanki tek olumlu yönümüz Allah'tan, teknik direktörlerden yana olması.

Kongreler , yönetimler inşallah olumsuz düşündüğümüz yönler bizleri mahçup eder. Ama bir gerçek var ki, kimseler kimseleri duymuyor. Kocaman Tınnnnnnnn misali, bildiklerini yapıyorlar. Varsın yapsınlar. Umarım bizler haksız çıkarız. Amaç, hedef, gaye zaten bizde belli. Takımımızın iyi yerlerde olması...

Bu arada bahsetmeden geçemeyecğim. Gençlik44 taraftarlar grubunun çalışmalarını takip ediyorum.Ve onları kocaman tebrik ediyorum.

Yazarın Diğer Yazıları