Filiz Yavuzkurt

Vazgeçilmezim Olacaksın

Filiz Yavuzkurt

Acı, öfke,korku, hüzün,tüm duygularımın karmakarışık olduğu ve içinden çıkamadığım o anda bir deprem sarsıntısının tüm şiddetiyle vuruldum aşk’a, aşk’ına ve soluksuz kaldım bir gece yarısı.

Elin elime değmemişti hiç ama sıcaklığını içimde  hissettim. Seninle aynı anda aynı şeyleri düşünüp yüreğimi paylaştım tüm ruhumla. Yanın da bile seni çılgınca özlediğimi fark ettim ve sensiz geceler de seni yaşamanın, hayallerim de seni bulmanın eşsiz mutluluğunu yaşamaya başladım ansızın. Evet biliyordum, aşk’a yakındım ve  Korkmayacaktım seninle yol yürümekten, yağmurda ıslanmaktan , tüm şarkılarda aşk sarhoşu olmaktan ve daha önemlisi kalbimi aşk’a koşulsuzca açmaktan.

Biliyordum bitmeyecek karanlık geceler, geçmeyen vakitler ,acı,hüzün ,sonsuz bekleyiş olacak bu aşk’ta ama aşk bizi içine alacak ve tek vücut olacağız seninle ,tepeden tırnağa aşk olacağız.Dayanamayacağım sensizliğe,uykuya hasret kalacağım ,canımı yakan sensiz geceler de sesim sana yetişmeyecek, hayallerim de kavuşacağım sana. Önümüzde vuslat görünmüyor , karanlığa çare yok, söylenmemiş sözler kanayan yara olacak içimizde. Biz karanlığa inat, aşk’ımızla kendi ışığımızı aydınlatacağız seninle,vuslatı her an yaşayacağız sevdamızla, söylenmemiş söz bırakmayacağız yüreğimiz de , sesimiz olacağız soluksuz kaldığımız anlarda ve kanatmayacağız yaramızı ,eksik kalmayacağız asla.

Her mevsim bahar olacak seninle,ellerin saçlarımı okşayacak sonsuza kadar.Sen aşkı anlatan,yaşatansın bana. Sen,sözleriyle   kalbime vuran,sen  içimde saklı duran aşk’sın ve parlayan güneşimsin hiç bilmediğim. Sıcaklığın,canım deyişin içimi ısıtacak yalnızlığım da ve sen canım, sen nefesim, sen sevdiğim ve sen tek vazgeçilmezim olacaksın.

 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları