Filiz Yavuzkurt

SEN

Filiz Yavuzkurt

Sen, bir cümleye sığmayacak kadar derin sevdamın sahibi, sen sevilecek tek adam,  varlığıyla tüm renklerin gök kuşağına dönüştüğü rengarenk cennetim , sen, isminin geçtiği her yerde yüzümdeki eşsiz tebessümüm tarifsiz mutluluğu,sen sahiplenmenin güzelliği ve aşkın heyecanısın..

Bunlar ,hafif kalıyor aslında bendeki seni anlatmaya.Uçsuz bucaksız bir denizin maviliğin de kaybolmuş gibiyim…Öylesine sen olmuş, öylesine sendeyim ki, sonu olmayan bir yolun yolcusu gibiyim adeta, varacağı yeri bilmeyen. Huzurun adı sen, aklım fikrim sen olmuş, yüreğin de tutuklu , bilinmeyen bir yolun yolcusuyum .Çıkmaz tüm sokaklar bile sana çıkıyor, öylesine derinler de öylesine sen dolu…

Cenneti yaşar gibiyim seninle. Yokluğunda oluk oluk sevdan akıyor gözlerimden yüreğimi delercesine samimi ve içten ,ben gibi, biz gibi, aşk gibi , dua gibi akıyorsun kara gecelerime.

Sen yüreğimin kıyısında huzur veren rengarenk aşk’sın  varlığıyla mutlu olduğum , sevda türküsü gibi dilime dolanan,düğümlendiğim ve son nefese kadar çözülmek istemediğimsin. Sen hem geldiğim, hem gittiğim, gittikçe bitmeyen tek yolum ve yoluna iz olmak istediğimsin.

Sen , gittiğim ama bilmediğim yerler, sen cennetim, yaşanılası sevdam, ve bilmediğim zamansın ,sonu olmayan. Sen, gözlerim de  mutluluk , yüreğime sevdasını ektiğim umut bahçemsin. Sen, hasretini yüreğime yazdığım,  özlediğim,   sevdamın tek sahibi ve vazgeçilmezimsin…Ve sen ölümsüz sevdam, yüreğimde iz, tek gerçeğim , varlık sebebim ve bitmeyecek hayalimsin…

 

FİLİZ YAVUZKURT

Yazarın Diğer Yazıları