Bünyamin Karaçorlu

SON VURUŞLAR!

Bünyamin Karaçorlu


Öncelikle şunu sormak isterim, neden bu kadar mahkum ve güvensiz oynuyoruz. Golü yedikten sonra farklı bir takım hüviyetine bürünüp bilinçsiz saldırılarla hücum ediyoruz. Biz kendimize geldiğimizde maç bitiyor, bu gidiş iyi bir gidiş değil.
Ahlarla vahlarla izlediğimiz, daha sonra çok arayacağımız 3 puanı bıraktığımız bir mağlubiyet aldık. Geride bıraktığımız maçlarda aynı şeyleri yaşadık.
İlk dakikalardan itibaren iki takımda maçı çok istedi ve arzuladı. Orta alanda rakip ataklarını iyi karşıladık ve durdurduk daha sonra Batuhan, Barazit ve Adem oyuna ayak uyduramadı sadece Aytaç ve Murat Yıldırım rakip atakları karşıladı. Yine sol taraftan çok atak yedik Cisokkho’nun ileri çıkışlarında geri dönememesi, ağır kalması defansta tehlikelere yol açtı.
Batuhan’ın varlığı ve yokluğu belli olmayan vasat oyunu, Adem’in kendini çizgiye atıp beklemesi ve Barazit’in geri dönüşlerinin ağır kalması orta alanda hakimiyetimizi kaybettirdi. Hoca Batuhan’ı oyundan alması doğru fakat Adem’i santrafor oynatması yanlıştı bu tezi değişiklikten sonra maçın içerisinde gördük. Tehlikelerden biride çıkışlarda 3. Bölgede kaybettiğimiz topları takip etmiyoruz.
Atamayana atarlar sözü gerçek oldu, 50. Dakikada Barazit altı pasa kadar topu çok güzel getirdi daha iyi vurabilirdi veya müsait olan Adem’e çıkarabilirdi net pozisyondu değerlendiremedik ve dönen topla kontraya çıkan Alanya Wagner Love’nin golüyle öne geçti.
Yeri geldiğinde alan veya adam savunması yapmasını bilmiyoruz. Alanya’nın en büyük silahı Wagner Love iyi markaj yapamadık, sakatlanıp çıkması şansımız oldu.
Topla oynama yüzdesini ve pozisyon zenginliği çoğaltmamız lazım. Bu maç Boutaib’i çok aradık, son vuruşu yapacak oyuncu sayımız çok az. Bu da gösteriyorki ara transfer şart.
Kalan 5 maçımızda 20 puanın üstüne çıkmamız lazım, bu oyunumuz yeterli değil .

Yazarın Diğer Yazıları