Bünyamin Karaçorlu

Kaçan İki Puan

Bünyamin Karaçorlu

Maçların bundan sonra zorlu geçeceği herkes tarafından dile getiriliyor, bu bir gerçek, fakat bazı gerçekler var ki zoru kolaya çevirerek futbolu basit oynamak gibi. Bu hafta rakipler yine puan kaybetti bunlara seviniyoruz ama biz kendi maçlarımıza bakıp galip gelmek zorundayız. Biz maçlarımızı alırsak gerisi hikayedir. Balıkesir maçı aynı seneryoya mazhar oldu. Her şey istediğimiz gibi giderken deplasmandaiki de gol bulmuşuz ve maçın son saniyeleri olmayacak şekilde yapılan bir penaltı, penaltı golünden sonra maç bitiyor. Bu pozisyonda Buğra sadece takip etse, müdahalede bulunmazsa hiçbir şey olmayacak. Bunlar futbol oyununda olacak şeyler, benim anlatmak istediğim eğer büyük bir camia olarak şampiyonluk yarışında isek bu basit hatalar yapılmamalı diye düşünüyorum.

  1. dakikada 3 korner sonrası yine ceza alanında rakiplerimizi kaybettik ve tayming hatasıyla gol yedik. Mücadelesi yüksek ve iyi olduğumuz bir maç seyrettik. Oyunda yük yine bazı futbolcuların üstündeydi Sadık, Eren, Dialiba, Osman, Murat Akça ve İrfan gibi. Özellikle Sadık ve Eren’i tebrik ediyorum.
Dialiba’nın müthiş şutunu çok iyi takip eden Eren güzel bir gol attı. 36. Dakikada Dialiba’ya atılan ara topunda ofsayt yokken yan hakem yanlış bir karar vererek bayrak kaldırdı ve bizi ikinci golden etti. İlk yarı hiç korner kullanmadık fakat şut oranımızı yükselttik,sevindirici.. Kaptan Sedat belki Buğra’ya yakın oynamaya çalıştı ama kendini çizgiye çok attı, gölgede kaldı. Mba ve Ahmet Aras kaçırdıkları pozisyonlarla adeta saç baş yoldurttu. Acaba diyorum bizde oynayan Ahmet Aras’ın sahtesi mi?! Bu ligde olmayı hak etmeyen ve kaldıramayan futbolcular var. Maçın bitimine 10 dakika kala giren bu oyuncular adeta bir deparda döküldüler, adım atacak halleri kalmadı. Bu saatten sonra kimseyi değiştiremeyiz, kadromuz bu bunlarla devam edecez. Ben inanıyorum ki yapılan bu hatalar önümüzde ki maçlarda telafi edilecektir, canınız sağ olsun diyorum. Seyircilerimiz hatırlayacaktır daha önceki sezonlarda olduğu gibi son dakika gollerine alışmayalım, alışmakta istemiyoruz. Hafta sonu oynanan diğer bir önemli maç Yeşilyurt ile Adıyaman 1954 arasındaki BAL lig maçı idi. Çok önem arz eden karşılaşmayı Yeşilyurt spor 3-0 yendi. 3. Lige çıkmak için önlerinde bir engel kaldı. Malatya’mızın inşallah 3. Ligde de bir takımı olur. Şimdiden tebrik ediyorum.

Yazarın Diğer Yazıları