Bünyamin Karaçorlu

Deve Misali!..

Bünyamin Karaçorlu

Deveye sormuşlar, - Neren eğri, - Nerem doğru ki demiş!

                STAT;

Adı Yeni Malatya stadı olarak belirlenen stadımızda eksikleriyle beraber ilk maçımızı oynadık. Yılan hikayesine dönen statda ilk mağlubiyetimizi tadarak tarihteki yerimizi aldık .

Hatırladığım kadarıyla birkaç kez açılan stat yıllar geçmesine rağmen yinede bitmeyerek o da tarihteki yerini aldı. Daha önemlisi pasolig satmayı bir türlü aktif hale getiremedik. Eski stat önünde iki gün önce açılan kırık dökük iki gişeyle sıcak havada kalabalık bir topluma bilet satılmaya çalışılıyor. Hiç kimse bu rezilliği görmüyor, ondan sonra da seyirci kapasitesi düşük diye feryat ediliyor.

İlgililere buradan sesleniyorum uzay çağını yaşadığımız bu zamanda bu kadar ilkel ve işkenceye dönüşen bu sisteme bir son verip, daha iyi şartlarda bilet satmak için ha gayret…

Ertuğrul Sağlam;

Bir takıma gelme ve gitmenin bir kaide ve kuralı vardır. Sesizce bavulunu toplayıp nefesi İstanbul’da alarak iki satır yazıyla medyada istifa ettim demek hiç etik değil. Evet tesiste eksikler olabilir, istediğin birkaç oyuncu alınmamıştır, ama bence kalıp mücadele etmeliydin. Haklıyken haksız pozisyona düştün asıl şimdi kariyerini zedeledin.

Yakışmadı be Ertuğrul hoca…

Futbol analiz;

Yabancı çöplüğüne dönen Türkiye’de Y.Malatya’da nasibini aldı. Maçta aslında futbol adına söyleyecek bir şey yok gibi, 77 dakikadan sonra değişikliklerle beraber sahada olduğunu hatırlayan evlere şenlik bir  Y.Malatya Spor vardı.

Geçen haftaki yazımda orta sahanın çöküşü diye sebepleriyle beraber başlık atarak belirtmiştim. Sahada er yerine komutan o kadar çoktu ki, Aytaç ve Azubuke hariç her kes birbirine emreder gibi sorumluluk almadan oynuyordu. Yediğimiz gollere bakalım, iki gol sağ ve sol taraftan bariz hatalarla yenildi. Diğer iki gol göbek ve defans arkasına atılan toplarla yenildi. Tabi olarak bu bir takım oyunudur yenilen golü herkes yemiştir. Sol tarafta oynayan daha doğrusu oynayamayan Cisokko’yu arkadan sanki bir çekiyordu, eğer maç uzasaydı sahada yığılıp kalırdı. Sağ ve sol taraftan çok atak yedik bunlara Dia ve Diallo gibi milli felaketler de katılınca orta alan çabuk geçildi. Kademenin ve Mina’nın kaybolduğu  defans arkasına atılan her top tehlike arz etti.

Futbol adına sahada çok bir şey yoktu, Bursa da çok iyi değildi bizim çok kötü olmamızdan yararlandılar. Zorlu bir viraja giriyoruz. Bundan sonraki maçlar daha da kritik alacağımız bir puan bile önem arz ediyor.

Futbolu konuşacağımız maçlar oynamak dileğiyle…

Yazarın Diğer Yazıları