Bünyamin Karaçorlu

3 Duran Top – 3 Gol

Bünyamin Karaçorlu

Beş haftadır galibiyete hasret kalan takımımız yine Göztepe maçında ilk golü yedikten sonra kamçı etkisiyle hırslandı, bizde golü bulduk beraberliği yakaladık. İlk yarı biterken skor 1-3 rakip lehine sonuçlandı. İkinci yarı Göztepe’ye pozisyon vermedik ama kazandığımız penaltıda bize galibiyeti getirmedi.

         İyi oynayana değil gol atana puan veriyorlar. Yediğimiz goller duran toplardan geldi, ceza alanında adam paylaşımı  ve hava hakimiyeti iyi değildi. İyi bir kaleci ve savunma bir puan demektir. Ertaç kaleyi kaçırırlar diye bırakıp yan toplara çıkmıyor. Adam markajı, rakibi göğsüne alarak topla kale arasına girip ona top oynatmamaktır, bunu yapamadık. Sadık kafa yerine ayağıyla müdahale yapayım derken 36 yaşındaki Selçuk Şahin’e kafa ile gol attırdı. Balon şeklinde şişirilip transfer yapılan Mina’da aynı.  

Üç duran top 3 gol, gelde arama Yalçın Ayhan’ı! Bu konu niye çözüme kavuşmuyor bu nasıl bir sorun herkes yokuşa sürüyor, yoksa içimizdeki irlandalılarmı ortalığı karıştırıyor. Başkan bu konuya bir çözüm bul artık.

         Orta alanda bir Azubuke yetmiyor. Sakat ve kart cezalısı oyunculardan dolayı bu 11’i tercih eden Erol hoca Turgut Doğan Şahin ve Boutaib’in ne oynadığını çözememiştir herhalde. Santraforda değişken oynadılar genelde Turgut oynadı fakat ikisi de saç baş yoldurdu. Geçen hafta dediğim gibi gol atmasını bilmiyoruz.

         Küreselleşen dünyada futbol komple oynanan ve hata kabul etmeyen bir kurallar oyunudur. Oyunu kuralına göre ve o mevkinin adamını oynatacan. Futbolcular genelde elinden gelenin iyisini yapıyor, ama süper lig için yeterli değiller. Gözümüz kapalı seçmece mi aldık bu oyuncuları, anlamak mümkün değil.

         Maçın Hakemi genç ve tecrübesi az olan Ali Şansalan’dı. Geçen hafta tecrübeli ve Avrupa hakemimiz Cüneyt Çakır’dı. Peki fark ne, hiçbir fark yok bu haftada net penaltı verilmedi birde Erol hoca itiraz etti diye trübüne gönderildi. İki haftada 4 puan gitti. Bana kimse kalkıpta hakem iyiydi masalı anlatmasın.

         İki Süper lig, bir Ziraat Türkiye Kupası maçımız var inşallah kayıpsız atlatırız.

Yazarın Diğer Yazıları