Yazar-Okur Buluşmaları Devam Ediyor

1. Kitap Fuarı'nın bugünkü konuğu Yazar İkram Bağcı oldu.

Elazığ Belediyesi tarafından birincisi düzenlenen ve hemşerilerimiz tarafından yoğun ilgi gören 1. Kitap Fuarı’nın bugünkü konuğu Yazar İkram Bağcı oldu.

Elazığ’a ilk defa geldiğini ve Elazığlıları çok samimi bulduğunu belirten “Bir Dokun 1000 Öğretmenden İşit” Kitabının yazarı İkram Bağcı, Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı’nda önce imza günü sonra da söyleşi gerçekleştirdi.

Elazığlıların kitap fuarına gösterdiği ilgi ve alakanın çok yüksek oluşunun hem yazarları hem de yayınevlerini mutlu ettiğini belirten Yazar Bağcı, Elazığ’ı tarihi ve kültürüyle çok müstesna bir şehir olarak tanımladı.

Okur-yazar buluşmalarının toplumdaki kaynaşmayı artırdığını ve bu hususta yerel yöneticilere önemli görevlerin düştüğünü belirten Yazar Bağcı, Elazığ’ında bu anlamda şanslı iller arasında olduğunu söyledi.

Elazığ’a davet edildiği andan itibaren Elazığlıların kendisiyle çok yakından ilgilendiğini belirten Yazar Bağcı, başta Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ve Elazığ’a bir daha gelmek istediğini belirtti.

 

Bakmadan Geçme