Yaratılanı Yaratandan Ötürü Seviyoruz

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrasında Cem Vakfı Şube Başkanlığına seçilen Mustafa Arslanali

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrasında Cem Vakfı Şube Başkanlığına seçilen Mustafa Arslanali ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti.

 

Yeni Göreve Başlayan Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Mustafa Arslanali ve beraberindeki heyet belediye başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Cem Vakfı Şube Başkanı Arslanali, Yönetim Kurulu Üyelerini tanıttı.

 

Başkan Aydın'ın girişimleri ile cem vakfına cenaze hizmetleri konusunda yapılan çalışmalar için teşekkür eden Arslanali, “Belediyenin yapacağı çalışmalarda Cem Vakfı olarak üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız.” dedi.

 

Belediye Başkanı Sami Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Göreve yeni başlayan Cem Vakfı Başkanı Mustafa Arslanali ve Yönetim kuruluna başarı dileyerek İl başkanlığımdan bu yana söylediğim bir şey var. Farklılıklarımız bizim zenginliğimiz; herkes aynı şekilde bakamaz, aynı şekilde düşünemez veya aynı şeyi düşün diye zorlanamaz. Yaratılanı Yaratandan ötürü seviyoruz.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme