Vali Kaban, Eğitimde Öğretmenlerin Rolü Büyük

VALİ KABAN, GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZIN İYİ BİR EĞİTİM ALMASINDA ÖĞRETMENLERİMİZİN ROLÜ BÜYÜK

 

Vali Ali Kaban, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası kutlama programı çerçevesinde Battalgazi İlçesi Fatih İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile birlikte Battalgazi Fatih İlkokulu Müdürü Aydın Çağırman, Sınıf Öğretmeni Hüseyin Mutlu’nun da yer aldığı ziyarette öğrenciler Ecrin Zehra Ayaz ve Ömer Mustafa Okuşluk Vali Kaban’a çiçek takdim ettiler.

Vali Kaban, ziyaretlerinden dolayı yönetici, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederken ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yeni eğitim ve öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Eğitimin önemine değinen Vali Kaban, bir milletin geleceğini belirleyecek olan unsurların en başında eğitimin geldiğini ve geleceğimizin teminatı olan çocukların iyi bir eğitim almasında öğretmenlerin rolünün büyük olduğunu belirtti.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı daha güzel ortamlarda yetiştirmenin önemine de değinen Vali Kaban, son yıllarda Türkiye´deki eğitim sisteminin hızla geliştiğini, bunun yanı sıra fiziki ortamlarının da ileri düzeylere çıkarıldığını yeni yapılan okul binalarında görüldüğünü ifade etti.

Yönetici, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Kaban, 2017 – 2018 eğitim - öğretim döneminde kendilerine başarılar dileyerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 

Bakmadan Geçme